Menu

Pagina de contact ofertia de Superbet

Pagina de contact ofertia de Superbet

Grupul Superbet este astazi sponsor al marcilor Superbet si GoBet pentru echipe din toate cele patru ligi din campionatul intern de fotbal – Politehnica Iasi, Poli Timisoara, Rapid Bucuresti, Steaua Bucuresti, FC Arges Pitesti, etc. Compania sponsorizeaza si echipa de baschet Dinamo Stiinta si tot Dinamo (BikeExpert) pentru ciclism. Acesta l-a sustinut recent pe Mihai Leu in Campionatul National de Super Rally si l-a sustinut pe Catalin Morosanu in proiectul sau de suflet Dynamite Fighting Show la superbet sediul central.

In acelasi timp, a sponsorizat turneul de tenis ATP Sibiu, impreuna cu autoritatile locale in organizarea Maratonului 1 decembrie, special conceput pentru a marca Anul Centenarului. Si ramane in 2019, cel mai consistent sponsor al Clubului Sportiv Sah de Scoala Bucuresti.

De la 1 decembrie 2018, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari angajatori din industrie cu superbet sediul central, cu peste 3.500 de angajati, a decis sa creasca salariile operatorilor sai. Astfel, salariul din decembrie creste cu 180 de lei brut, ajungand intre 1.700 si 2.700 de lei net, prin adaugarea de bonusuri si bonusuri de Craciun. Aceasta adaugare este platita si pentru orele suplimentare si alte bonusuri pe care le primesc angajatii Superbet.

Si tot in 2018, el a acordat Superbetului doua distinctii importante. Primul – Superbet a castigat pentru al doilea an consecutiv Premiile CEEGC 2018 (un „Oscar” al industriei), fiind numit „Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est” si „Cel mai bun serviciu de asistenta pentru clienti”. Al doilea pentru „Cea mai proeminenta urcare in domeniul jocurilor de noroc”, premiu acordat unuia dintre cofondatorii companiei, Augusta Dragic.

Superbet este cel mai mare operator de jocuri din Romania cu o retea de vanzare cu amanuntul de peste 1.000 de agentii din toata tara si cu aproape 15 milioane de pariuri lunare plasate prin superbet sediul central. In 2017, compania a devenit prima companie de pariuri sportive de pe AeRo Alternative Exchange, in urma unei emisiuni de obligatiuni de 9,6 milioane RON vandute investitorilor romani.

In prezent, in afara Romaniei, Superbet a deschis birouri si operatiuni in sase tari precum Polonia si superbet sediul central, Austria, Serbia, Croatia, Malta si Marea Britanie. Superbet a fost fondata in 2008 de catre Sacha Dragic, care astazi este CEO al intregului grup de companii sub umbrela Superbet Group.

Știri relevante