Menu

Pagina oficiala a celor de la Baumbet Romania

Pagina oficiala a celor de la Baumbet Romania

Baumbet Romania este o companie de jocuri de noroc online cu o experienta de peste 20 de ani in industrie. Sediul sau central se afla in Romania, Ta Xbiex, dar are birouri in mai multe alte locatii precum Suedia, care angajeaza aproximativ 1000 de oameni. Baumbet Romania, proprietarii companiei Baumgames, administreaza mai multe marci de jocuri, cu accent principal pe pietele scandinave. Acesta ofera o gama completa de optiuni, precum pariuri sportive, cazino, jocuri de poker si bingo.

Baumgames AB este o companie comercializata pe bursa OMX de la Stockhom. Cu peste 4 milioane de clienti din peste 100 de tari, Baumbet Romania este unul dintre cele mai mari marci de jocuri de noroc din Europa. Acestia sunt unul dintre furnizorii preferati de jocuri pentru tarile nordice, cu o oferta adecvata nevoilor acestui public. Marca este autorizata in mai multe state europene pentru a accepta clienti dintr-un numar mare de tari. Licenta este oferita de Malta Gaming Authority.

Baumbet Romania Sportsbook ofera o lista extinsa de piete de pariuri, oferind atât o varietate decenta de sporturi, cât si alegeri de pariuri pe fiecare eveniment. Desi sansele lor nu sunt una dintre cele mai bune din industrie, sunt mai mult decât suficiente pentru a va multumi cu o gama larga de indicatori. Produsul este usor de accesat si de navigat folosind atât un computer, fie un telefon mobil. Sunt disponibile atât pariurile pre-meci, cât si cele in joc. Acestea nu sunt deosebit de bune pentru a oferi pariuri cu handicap asiatic, dar utilizatorii pot gasi, pe lânga sporturi, in ofertele lor, o multime buna de piete de pariuri speciale, precum politica, emisiuni TV si competitii.

Baumbet Romania ofera acces mobil si la cartea de sport. Utilizatorii isi pot accesa contul Baumbet Romania de pe orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi smartphone sau tableta. Versiunea mobila este un site web optimizat care isi schimba structura in functie de dimensiunea ecranului dispozitivului. Acest lucru face usor sa navigati si sa vizualizati ofertele de pariuri oricând si de oriunde. Utilizatorii pot plasa pariuri atât in ​​pre-meci, cât si in direct la toate sporturile folosind dispozitivele mobile. Codul bonus Baumbet Romania de mai sus poate fi utilizat si pentru inregistrarea contului mobil.

Zona de pariuri live oglindeste in mare parte oferta pre-meci. Desi nu toate sporturile si evenimentele premergatoare meciului sunt disponibile pentru pariuri live, cele mai populare sporturi sunt bine reprezentate cu piete de pariuri multiple. Din pacate, Baumbet Romania nu vine cu un serviciu de streaming live. Acest lucru ar fi fost un plus frumos la actiunea de pariuri live, dar nu este un break break. Optiunile de pariere pentru pariuri live indeplinesc toate asteptarile obisnuite ale punterilor, dar exista un loc pentru imbunatatiri.

Știri relevante