Menu

Parcursul european influenta negativa asupra echipelor

Parcursul european influenta negativa asupra echipelor

Evident, acesta este un set imperfect de rezultate, deoarece au facut semifinala Ligii Campionilor in 2014-2015, dar va ofera o idee despre presiunea adaugata de a ajunge la finala competitiei.

In ambele cazuri, cele doua echipe au castigat mai putine jocuri si au atras mai multe in drum spre finala. De asemenea, nu au reusit sa castige ligile interne, dar este de remarcat faptul ca nu au castigat-o in sezonul in care nici nu au ajuns in finala.

Este un progres in Europa ceea ce inseamna neaparat ca o echipa nu se descurca bine in turneul lor intern? Faptul ca Real Madrid a castigat o dubla de liga si cupa in 2016-2017 ar contesta acest fapt, la fel ca Liverpool sa castige Liga Campionilor si sa inregistreze 97 de puncte in 2018-2019, ceea ce ar fi fost suficient pentru o liga si o cupa dubla in fiecare celelalte baruri din sezonul Premier League.

Este posibil ca distragerea Europei sa fie motivul pentru care echipele nu s-au descurcat atat de bine pe plan intern, dar exista si nenumarate alte variabile pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a paria. Au fost accidentari in echipa, de exemplu? Sunt alte echipe din liga interna mai puternice decat au fost in trecut?

Evident, aceasta este doar o privire trecatoare asupra unui sezon si nu o privire aprofundata a nenumaratelor sezoane diferite, folosind o serie de echipe diferite, dar asta pentru ca in acest sezon ne ofera o idee buna despre cum au stat lucrurile pentru doua echipe din tari diferite.

Raspunsul scurt este ca performanta europeana nu distrage forma nationala a unei echipe intr-un mod urias, oferindu-le uneori incredere pentru ambele competitii. Daca o echipa se descurca bine pe plan intern, exista sanse mari sa se descurce bine si in Europa.

Cheia este sa va uitati la cine echipa pe care o sa pariati joaca in ambele competitii si sa tineti cont de puterea echipelor respective, precum si de capacitatea echipei alese de a-si roti echipa.

Știri relevante