Menu

Pareri si impresii despre Sportingbet

Pareri si impresii despre Sportingbet

SPORTINGBET este una dintre cele mai vechi case de pariuri online. Desi parerile au fost impartite, cum ca s-au intampinat diverse probleme cu acest operator, totusi, nu s-au impuse limite majore in legatura cu pariurile si  nici nu s-au semnalat grave probleme tehnice din cauza carora sa se piarda bani. Dar de cand s-a schimbat patronatul, aceste probleme au disparut.

Interfata site-ului este simpla si intuitiva, cee ace face din SPORTINGBET un site perfect pentru pariori incepatori.

Oferta este destul de bogata, atat pentru pariurile dinaintea meciurilor, dar si in ceea ce priveste pariurile live. In legatura cu pariurile live este de apreciat faptul ca informatiile sunt actualizate rapid. Un alt plus este dat si de serviciul de live streaming, dar care totusi nu este la fel de complet ca la alte case de pariuri.

Sportingbet are si o platforma buna de casino, unde sunt oferite zeci de sloturi video, dar si jocuri de masa live.

Minusurile SportingBet sunt date de cote, care nu sunt cele mai mari. Ele oricum au fost imbunatatite, de cand s-a trecut la o alte platforma.

O alta problema este data de faptul ca retragerile sunt procesate mai greu. De exemplu, un transfer bancar poate dura 3-4 zile lucratoare.

SportingBet a ajuns de-a lungul timpului sa progreseze foarte mult, prin oferirea de bonusuri si promotii attractive clientilor

De asemenea o parere foarte buna este data si de existenta serviciukui de relatii cu clientii, direct in limba romana. Mai mult, si stafful poate fi contactat tot in limba romana. Un alt plus al SPORTINGBET este dat de faptul ca se poate paria live pe ligile inferioare din Romania, cu meciuri care au aproape la fel de multe optiuni de parierere ca si meciurile din campionatele importante.

Platforma live, mult criticata inainte, a cunoscut o imbunatatire importanta, motiv pentru care se poate paria live in cele mai bune conditii.

Sistemul de transmisiuni video live este foarte performant. In concluzie, SportingBet are si minusuri, la fel ca si alte case de pariuri. Cu toate acestea, este una dintre cele mai bune case de pariuri la care pariorii romani pot juca.

Știri relevante