Menu

Parerile jucatorilor despre Baumbet

Parerile jucatorilor despre Baumbet

Nu intotdeauna suna adevarat, dar o regula buna de urmat atunci cand vine vorba de incredere este cat timp au lucrat, care este atingerea lor si de cine sunt detinute. Baumbet se afla aici intr-o pozitie puternica, facand parte din grupul Baumbet si detinut de Baumbet AB, proprietarii avand o istorie in industria jocurilor de noroc din 1993 si au sediul Romania.

Initial, Baumbet a fost un site de pariuri sportive engleze, dar a fost partial achizitionat in 2003 si apoi complet achizitionat in 2005 si a plecat despre cumpararea altor companii de pariuri din intreaga lume, chiar plutind pe Nasdaq – este o emisiune a unei companii.

Avand licente de pariere in Romaniade la Comisia de Jocuri de Noroc, Irlanda si Malta de la Malta Gaming Authority, le permite sa-si pastreze prezenta globala participand la jucatori din multe tari din intreaga lume.

Din fericire, nu au fost surprinsi nici de probleme de reglementare sau amenzi pentru neglijarea indatoririlor lor – acesta este intotdeauna un semn cu adevarat puternic al unui site de incredere atunci cand vine vorba de pariuri sportive din Marea Britanie.

Dupa ce v-ati inscris la Baumbet, veti fi directionat catre pagina de start la alegere – carte sportiva, cazinou, cazinou live sau poker, iar la prima vedere, pagina principala pare curata cu un design putin mai deosebit decat acesta dintre concurentii sai, cu o culoare portocalie stralucitoare care ii strabate.

Cu o privire mai atenta, curatenia site-ului poate fi pusa intr-o oarecare masura la o multime de spatii albe pe care nu le-au folosit cu adevarat, in special pe partea dreapta a site-ului, dar presupunem ca aceasta este pentru a asigura ca pariul alunecarea se vede cu usurinta de aici.

Este usor sa gasesti sportul, evenimentul, echipa, liga sau turneul pe care vrei sa pariezi, datorita unei bari de navigare bune din stanga site-ului care evidentiaza imediat „ligile populare” – asta include lucruri precum Cupa Mondiala . Dupa aceea, este o lista simpla cu toate sporturile disponibile.

Știri relevante