Parerile pariorilor despre utilizarea serviciilor Neteller

Obiectivul Neteller este de a ajuta clientii sa isi mute fondurile acolo unde este nevoie, atat in ​​siguranta, cat si cu confidentialitate. De asemenea, acestia ofera intreprinderilor o alternativa la acceptarea platilor sau la plata furnizorilor sau angajatilor in regiuni in care metodele de operare mai standard nu pot fi disponibile sau destul de sigure.

Unul dintre avantajele principale ale utilizarii Neteller este nu numai securitatea, ci si transferul instantaneu de fonduri. Daca un client sau un comerciant trebuie sa mute bani, dar nu are timp sa astepte un cec, in multe cazuri transferurile sunt instantanee. Acest lucru poate ajuta intreprinderile sa functioneze mai eficient si sa creasca viteza vanzarilor mai rapid, in loc sa fie nevoit sa astepte cateva zile sau o saptamana, in unele cazuri.

Ok site, dar retragerile dureaza mult prea mult. Daca aveti nevoie de fondurile dvs., nu as recomanda acest site PayPal si skrill va retrageti mai repede si banii in cont in aceeasi zi. Au nevoie de varste pentru a confirma o retragere, asa ca este doar lasat sa stea acolo * procesare * pana nu pot fi deranjati sa-l verifice. Apoi, trebuie sa asteptati inca 3-5 zile, odata confirmat pentru ca acesta sa intre in banca. De asemenea, taxele sunt mari de 5 lire sterline doar pentru a retrage 90 de lire sterline este un pic extrem

Mi s-a deschis contul 8 august 2018 si incerc sa-mi verific contul, astfel incat sa va solicite trebuie sa trimit niste documente precum permis de conducere, carte de identitate nationala sau pasaport. Asa ca in prima data mi-am incarcat permisul de conducere, asa ca l-au respins. Si mi-a spus ca nu vom accepta acest document si mi-a spus sa-mi trimit o alta dovada de identitate, apoi le-am trimis cardul meu ca dovada, asa ca l-au respins din nou, apoi le-am trimis cartea mea de adhaar asa cum as face dovada, dar de data asta au respins din nou, asa ca acum banii mei sunt in contul meu Ellery net si am trimis toate documentele mele, dar au respins toate. Deci contul meu nu a fost verificat, asa ca vreau sa spun asta.

Știri relevante