Menu

Pariati biletele cu promotii in desfasurare

Pariati biletele cu promotii in desfasurare

Plasati mai multi multipli cu asigurare – Daca doriti sa acoperiti mai multe baze in cazul in care una sau doua selectii nu reusesc, atunci luati in considerare plasarea mai multor pariuri. Evident, daca doriti sa acoperiti toate bazele, ati plasa un pariu de acoperire complet, dar puteti plasa si propria combinatie de pariuri manual care acopera cel putin unele dintre scenarii. Daca aveti 5 selectii de ce nu plasati un singur 5 ori si cinci 4 ori, acesta este de sase pariuri, dar inseamna ca daca nu veti intra, veti castiga un singur 4 ori. Daca faceti toate acestea cu asigurare, atunci ar trebui sa va lasati jos, veti primi banii inapoi la toate accesoriile care pierd in timp ce primiti in continuare un platit pentru cel care castiga.

Cupoane si jackpoturi – Majoritatea rezervarilor de top ruleaza cupoane, cel putin pentru multipli de fotbal. Acestea va ofera cote garantate pentru un numar stabilit de alegeri si va pot oferi o valoare mai buna decat plasarea pariului de pe cupon. Unele cupoane vin, de asemenea, cu jackpot-uri, asa ca daca castigul multiplu poate fi si cu sansa de a castiga un jackpot. Acestea tind sa fie bilete mari, dar spunand ca, daca te gandesti sa plasezi un bilete mare, oricum este posibil sa folosesti si un jackpot, cum ar fi jackpotul de fotbal al lui Coral.

Faceti-va acumulatorului un pariu suplimentar cu pariuri scazute – Pariurile acumulare sunt foarte distractive, iar atunci cand castiga va ofera o senzatie excelenta daca ati mizat miza de 10 ori de exemplu. Problema cu aceasta este ca nu vei castiga de fiecare data cand joci si daca acesta este pariul tau saptamanal, poti parcurge luni, chiar ani, intre castiguri, in functie de cat de mare sunt acasele tale. Incercati sa utilizati bilete ca un pariu de distractie suplimentar cu mize, alaturi de alte pariuri, in acest fel va veti bucura in continuare de a castiga mai des si din cand in cand veti avea un pic de noroc in plus atunci cand acumulatorul dvs. va intra.

Gasiti cele mai bune cote – Sansele brute ale fiecarei selectii sunt incredibil de importante pentru a obtine cea mai buna valoare dintr-un multiplu. Cotele se inmultesc impreuna intr-un bilete, astfel incat daca ai putea avea 5% cote mai bune la fiecare alegere, aceasta va adauga mai multe selectii ai. Acesta este un sold totusi, deoarece trebuie sa tii cont si de orice asigurare si bonusuri disponibile.

Știri relevante