Pariaza la baschet pe nefavorita cand joaca acasa

Pariaza la baschet pe nefavorita cand joaca acasa

Ultimul lucru pe care vrem sa-l subliniem ca o diferenta intre NBA si baschet la colegiu este ca jucatorii din NBA sunt profesionisti, iar jucatorii din baschetul universitar sunt amatori. Unii dintre ei sunt profesionisti aspiranti, dar sunt inca amatori si le lipseste multa experienta pe care o au profesionistii.

Rezolvarea aici este ca trebuie sa fii atent cu jucatorii mai tineri din baschet. Vor fi copii mici fara prea multa experienta scenica. Unii sunt capabili sa se ridice la vremea respectiva, dar unii necesita mult mai mult timp pentru a invata cum sa prospere in aceste conditii. Nu pierdeti un pariu deoarece pariati pe o echipa prea tanara si prea verde intr-un mediu nou.

Am merge fericiti la lupta sustinand ca marsul este unul dintre cele mai bune momente din toate sporturile, in special in baschet la facultate. Nebunia din martie este una dintre cele mai incitante perioade pentru fanii baschetului universitar si pentru pariorii baschetului universitar. Cu toata aceasta oportunitate de a castiga bani, de unde incepeti? Cum va asigurati ca va acordati cele mai mari sanse de a iesi din luna si de a castiga turneul?

Avantajul nefavoritei pe teren propriu

Unul dintre cele mai bune locuri in care puteti cauta valoare atunci cand pariati pe baschet este alaturi de cei mai mici sub acasa. De ce? Ei bine, nimanui nu-i place sa se impiedice acasa. Doar pentru ca o echipa joaca in fata fanilor lor nu inseamna ca stiu brusc cum sa joace baschet mai bun. Dar, puteti paria ca vor fi mai determinati sa lupte pentru mingi libere si sa castige eforturile care se prezinta.

Acest lucru nu inseamna de obicei ca vor castiga magic jocul, dar au tendinta de a mentine jocul mai aproape decat se astepta si de a acoperi raspandirea. Nu spunem sa iesim si sa incepem sa pariaza orbeste pe marii subdoguri de doua cifre. Dar ceea ce spunem este ca acesta este un loc minunat pentru a incepe sa cautam valoare. Publicul de pariuri are tendinta de a sari in spatele marilor favorite si a echipelor de profil, ceea ce inseamna ca linia de aici va avea tendinta de a se schimba in favoarea ta.

Nu cautati aici o echipa de baschet care sa castige jocul direct. Tot ce trebuie sa faca este sa te joci putin mai bine decat a fost proiectat, sa pastrezi jocul putin mai aproape decat se astepta si sa acopere in cele din urma raspandirea. Daca sunteti blocat de unde sa incepeti sa cautati pariuri cu valoare potentiala pe baschet, incepeti sa cercetati mari subalterni de acasa.

Știri relevante