Pariaza la tenis de camp folosind statisticile relevante

Pariaza la tenis de camp folosind statisticile relevante

Pariul pe tenis in ultimul deceniu, in special pe partea masculina, a fost oarecum o sabie cu doua taisuri. Trei mari ai lui Novak Djokovic, Roger Federer si Rafael Nadal au dominat acest sport si au castigat 18 dintre ultimele 21 de competitii. Pe de o parte, previzibilitatea sportului ar trebui sa duca la pariuri profitabile. Pe de alta parte, banii din meciurile lor sunt de obicei foarte abrupti, necesitand pariuri foarte mari pentru a castiga bani seriosi.

In timp ce partea feminina a fost mult mai deschisa, Serena Williams a avut partea ei de dominatie. Intr-o intindere de la sfarsitul anului 2014 pana la inceputul anului 2015, ea a castigat calendarul Grand Slam, detinand toate cele patru titluri majore simultan.

Toate aceste scenarii pun intrebarea, exista bani de pariat pe tenis? Raspunsul scurt este, da. Cu toate acestea, atata timp cat jucatorii mentionati mai sus continua sa domine sportul, ar putea fi nevoie de putina creativitate pentru a face acest lucru.

In acest articol va oferim cinci dintre cele mai bune sfaturi si strategii pe care sa le utilizati pentru a incepe sezonul de pariuri pe tenis pe piciorul potrivit.

Pariaza la tenis de camp folosind statisticile relevante

Statistica unu contra altul

Este de la sine inteles ca cineva ar trebui sa se uite la palmaresul dublu al adversarilor inainte de a plasa un pariu pe meciul lor. Cu instrumente potrivite, este usor sa generati o cautare a meciurilor anterioare intre oricare doi jucatori.

Ca orice altceva, cu cat esantionul este mai mare de meciuri intre jucatori, cu atat va fi mai probabil sa se prevada ce se va intampla. Cu toate acestea, retineti ca producatorii de cote au acces la toate aceleasi date. Pariorii sunt mai predispusi sa obtina un avantaj in fata cotidianilor care pariaza pe jucatori mai putin cunoscuti sau pe meciuri in care adversarii nu s-au intalnit prea mult in trecut. Ar fi nevoie de multa cunoastere a jucatorilor pentru a handicapa un astfel de pariu, dar observatorii de tenis avizi sunt susceptibili sa puna timpul potrivit.

Acordati atentie suprafetelor

Nu este un secret pentru fanii de tenis obisnuiti ca Rafael Nadal domina pe zgura. 12 dintre cele 19 titluri majore ale lui Nadal au venit pe argila la French Open. Astfel, in timp ce Novak Djokovic si Roger Federer au intrat deseori in Openul Francez clasat pe locul 1 mondial, Nadal a fost deseori favoritul coplesitor al turneului.

In timp ce priceperea lui Nadal pe zgura este una dintre trasaturile mai cunoscute, jocurile altor jucatori pe o scara mult mai putin cunoscuta sunt mai potrivite pentru anumite suprafete. Serverele mari tind sa prefere jocul pe teren greu, deoarece suprafata rapida face ca serviciul lor dominant sa fie mult mai greu de intoarcut. Cei care folosesc servirea si volei beneficiaza mai mult de iarba, deoarece suprafata tinde sa produca puncte mai scurte.

Cand analizati tendintele fata in fata intre adversari, acordati o atentie speciala suprafetelor pe care joaca. Daca doi adversari s-au intalnit de zece ori, dar toate meciurile anterioare au fost jucate pe teren greu sau pe iarba, aceste date nu vor fi prea bune in prezicerea cine va castiga pe zgura.

Știri relevante