Menu

Pariaza live exceptional pe Sportingbet

Pariaza live exceptional pe Sportingbet

Pentru a intra in aceasta sectiune, trebuie sa urmati anumiti pasi:

-logarea pe contul de pariuri Sportingbet sau deschiderea unui cont nou, in cazul in care nu aveti deja un cont.

-efectuarea unui deposit pentru a avea o balanta pozitiva a contului de pariuri.

-accesarea sectiunii de pariuri live. Meciurile care au optiunea de “live streaming “ au un simbol in dreptul lor. Tot ce trebuie facut este sa intrati pe pagina respectivei partide, moment in care streamul meciului se va incarca automat.

-o alta varianta este si accesarea sectiunii de “Live video”, apoi se selecteaza un eveniment si se va deschide o fereastra in care apar toate meciurile transmise in momentul respectiv. Trebuie doar selectata partida dorita.

Pagina de Pariuri Live contine si optiunea transmisiunilor live. Aici vor apare si meciurile care sunt in desfasurare si cele care urmeaza sa inceapa.

Se mai poate accesa “Pariuri Live”-“Calendar”, in care se pot filtra toate meciurile care vor disponibile pentru parierea live, in functie de sport, zi si ora, pe langa aceasta existand si un buton pentru a arata doar partidele insotite de live stream.

Serviciul de live streaming este disponibil atat pe PC, cat sip e mobil sau prin intermediul aplicatiei Android sau IOS. Pe de alta parte, vizionarea in direct a meciurilor din browserul telefonului sau al tabletei nu este posibila, chiar daca site-ul Sportinbbet este optimizat si pentru dispozitivele mobile.

Grafica a fost de asemenea imbunbatatita, fiind una moderna si placuta la vedere, dar pentru a plasa un pariu fara nicio problema, trebuie sa aveti un calculator cat de cat rezonabil. Un minus al platformei de meciuri live de la Sportingbet este ca meciurile mai slabe sunt blocate mai des decat la alte agentii, iar cotele sunt actualizate un pic mai greu.

Per total totusi, se poate paria in conditii optime, iar ca un plus, pariurile sunt plasate intr-un timp foarte scurt, la fel ca si castigurile.

In ceea ce priveste oferta de meciuri live, daca se face referire la sporturile de top, veti fi multumiti. Dar daca va axati pe sporturi de nisa, atunci trebuie verificat daca apare constant acest sport in oferta de meciuri live.

Știri relevante