Menu

Pariază live excepţional pe Sportingbet

Pariaza live exceptional pe Sportingbet

Cum ajungi la secţiunea de live Sportingbet

Pentru a intra în această secţiune, trebuie să urmaţi anumiţi paşi:

– Logarea pe contul de pariuri Sportingbet sau deschiderea unui cont nou, în cazul în care nu aveţi deja un cont.

– Efectuarea unui deposit pentru a avea o balanţă pozitivă a contului de pariuri.

– Accesarea secţiunii de pariuri live. Meciurile care au opţiunea de “live streaming “au un simbol în dreptul lor. Tot ce trebuie făcut este să intraţi pe pagina respectivei partide, moment în care streamul meciului se va încărca automat.

– O altă variantă este şi accesarea secţiunii de “Live video”, apoi se selectează un eveniment şi se va deschide o fereastră în care apar toate meciurile transmise în momentul respectiv. Trebuie doar selectată partida dorită.

Pe live ai disponibile şi transmisiunile live

Pagina de Pariuri Live conţine şi opţiunea transmisiunilor live. Aici vor apare şi meciurile care sunt în desfăşurare şi cele care urmează să înceapă.

Se mai poate accesa “Pariuri Live” – “Calendar”, în care se pot filtra toate meciurile care vor disponibile pentru parierea live, în funcţie de sport, zi şi ora, pe lângă această existând şi un buton pentru a arăta doar partidele însoţite de live stream.

Serviciul de live streaming este disponibil atât pe PC, cât sip e mobil sau prin intermediul aplicaţiei Android sau IOS. Pe de altă parte, vizionarea în direct a meciurilor din browserul telefonului sau al tabletei nu este posibilă, chiar dacă site-ul Sportinbbet este optimizat şi pentru dispozitivele mobile.

Grafică a fost de asemenea imbunbatatita, fiind una modernă şi plăcută la vedere, dar pentru a plasa un pariu fără nicio problemă, trebuie să aveţi un calculator cât de cât rezonabil. Un minus al platformei de meciuri live de la Sportingbet este ca meciurile mai slabe sunt blocate mai des decât la alte agenţii, iar cotele sunt actualizate un pic mai greu.

Per total totuşi, se poate paria în condiţii optime, iar ca un plus, pariurile sunt plasate într-un timp foarte scurt, la fel ca şi câştigurile.

În ceea ce priveşte oferta de meciuri live, dacă se face referire la sporturile de top, veţi fi mulţumiţi. Dar dacă vă axaţi pe sporturi de nişă, atunci trebuie verificat dacă apare constant acest sport în oferta de meciuri live.

 

Știri relevante