Pariaza pe baseball folosind strategia oportunitatilor

In primul rand, pot fi selectivi atunci cand pariaza, alegand cele mai bune locuri, deoarece au atat de multe sanse sa parieze. Daca o linie se misca inainte de a putea actiona si nu sunt multumiti de sansele disponibile, exista intotdeauna maine. Un alt factor este numarul mare de jocuri din program. Cei care fac cote pur si simplu nu au timp sa descompuna fiecare piata MLB pe care o ofera pana la cele mai mici detalii. Cand vor iesi formatiile, multi pariori vor sari inainte ca odmakerii sa se poata adapta. Propunerile de jucatori de baseball si de echipa, desi nu sunt oferite la toate cartile de sport, sunt un alt domeniu in care pot fi vulnerabile la obiecte ascutite.

Strategia de pariuri pe baseball – Uitati de aproximativ 52,4 la suta

Daca nu cunoasteti semnificatia 52,4% pana acum, ar trebui. Este numarul sau procentul magic care este necesar pentru a ajunge la pariuri sportive daca pariati la un nivel de 10% vig sau -110, exprimat in cote americane. Deoarece baseball-ul nu foloseste un punct traditional, iar pariurile standard sunt cote de bani, procentul de rentabilitate nu este relevant pentru pariurile MLB. Pariorii pot avea un sezon extrem de puternic, pariat bazele, chiar daca procentul lor de castig la sfarsitul anului este cu mult sub 50%.

Intelegerea probabilitatii implicite in baseball

Probabilitatea implicita este probabilitatea de castig care ar implica zero-vig pe linia oferita. Cu alte cuvinte, pariorii ar trebui sa castige un pariu de 1.90 cu 65,52% pentru a ajunge doar la egalitate! Cu baseball, pariurile de acest gen sunt deosebit de periculoase, deoarece este un joc de noroc pe termen scurt. Jucatorul de start al asului poate pur si simplu sa aiba o noapte libera. Bullpen-ul ar putea arunca o mica plumba tarziu sau echipa adversa ar putea obtine cateva singuri de bloop toate la momentul potrivit. Exista un motiv pentru care joaca un program de 162 de jocuri, jocul de baseball fiind plin de varianta pe termen scurt.

De exemplu, persoana care nu se afla in acelasi joc, daca foloseste pretul liniei dime, ar fi listata la +180. Persoanele care nu au castigat ar avea un procent echivalent de doar 35,71%. Acest lucru inseamna ca ar trebui sa castigati acest pariu doar aproximativ 36% din timp pentru a ajunge la egalitate. Nu pledam intotdeauna sa evitam favoritele mari. Cu siguranta sunt momente in care justifica o piesa. Baseball-ul este doar un joc care este bine, aleatoriu, chiar si cel mai bun pitcher de start din liga vs. cel mai prost pitcher de start va castiga doar aproximativ 80% din timp. De asemenea, acest lucru nu reuseste sa ia in considerare ofensa, stadioane, utilizarea bullpen-ului si alti factori.

Știri relevante