Pariaza pe baseball in functie de forta liniei de start

Aruncatorul mediu se confrunta cu aproximativ 4,25 batai la fiecare 3 iesiri, asa ca, daca duceti acea matematica in prima jumatate a unui joc de minge, veti vedea ca toti cei din linie vor bate cel putin de doua ori, iar primii 3-4 lovitori pot fi fiecare obtineti o intoarcere suplimentara la farfurie. Daca poti handicapa ce club are mai mult de o linie de top, clubul respectiv ar trebui sa aiba un avantaj fata de adversarul lor.

Este similar cu pariurile pe sporturi precum baschetul si fotbalul unde exista linii de pauza. Exista o multime de strategii care prevad modul in care o echipa va incepe fata de modul in care va juca dupa pauza in acele sporturi.

Cea mai buna strategie de utilizat in baseball atunci cand vine vorba de linii de „jumatate de joc” este determinarea carei echipe are cel mai bun jucator de start. Anumiti titulari au tendinta de a domina devreme si se destrama mai tarziu, in timp ce altii sunt incepatori incet, care devin mai puternici pe masura ce se desfasoara jocul. Asigurati-va ca, daca doriti sa plasati aceste tipuri de pariuri in timpul sezonului, verificati aceste statistici de pitch. Aflati care este ERA-ul unui incepator la inceputul jocurilor de bila de-a lungul carierei sale, in special in ultimele sezoane.

Gasirea unei case de pariuri pentru plasarea pariurilor pe baseball

Avand in vedere ca unele carti nu contin 5 linii de reprize, este mult mai greu sa te uiti si sa gasesti o valoare buna. Deci, daca linia este aproape de linia banilor obisnuiti, este posibil sa fi mai bine sa prezici castigatorul jocului. Jucati-o pe prima doar daca sunteti sigur ca avantajul dvs. se datoreaza inceperii pitchului.

Daca va bazati pariul pe un club cu un ordin puternic de batai, atunci nu are prea mult sens sa jucati „prima repriza”. Echipele cu formatii mai puternice tind sa aiba mai multe avantaje cu cat primesc mai multi bat-uri, asa ca luarea lor pentru jocul complet este cea mai buna miscare.

Amintiti-va, ulcioarele nu vin neaparat cu mai putina conditionare si rezistenta pe tot corpul decat au facut-o pe vremuri vremurile de demult. Sunt protejati doar ca marfuri valoroase de catre managerii lor. Alegerea celui mai bun pitcher de debut initial este o metoda de plata onorata in timp, care functioneaza mai bine decat orice comparatie a statisticilor de batai.

Acest pariu inseamna ca trebuie doar sa prezici care club va conduce dupa 5 cadre. Ambele pitchere de pornire sunt listate automat. Deci, daca unul dintre acesti titulari este zgariat, atunci pariul dvs. este returnat ca actiune.

Puteti enumera ce incepatori doriti, pentru a va proteja, pe un pariu pe linia de bani pentru rezultatul intregului joc de minge. Dar nu exista nicio optiune de „actiune” in primele pariuri de 5 intrari. O alta diferenta intre pariere pe intreg jocul si 5 cadre este ca un concurs poate fi evident egal dupa 30 de outs. In acest caz, pariul dvs. va fi returnat ca o apasare.

Știri relevante