Menu

Pariaza pe Champions League si primesti freebet Unibet

Pariaza pe Champions League si primesti freebet Unibet

Daca sunteti gata sa plasati primele pariuri, puteti profita de promotia pentru Liga Campionilor. Ca parte a ofertei, jucatorii pot castiga pariuri gratuite in Liga Campionilor daca plaseaza un singur constructor de pariuri pe fiecare dintre etapele viitoare ale concursului. Dat fiind ca competitia preferata este pe cale sa se termine, ar trebui sa va grabiti sa folositi promotia. In momentul redactarii acestei recenzii, exista posibilitatea de a paria pe sferturi, semifinale sau finale. Dupa cum am mentionat mai sus, plasati doar un constructor de pariuri de 50 RON si primiti 25 RON gratuit. Exista, de asemenea, posibilitatea de a acumula pariuri vii.

Inca o promotie la Unibet apare sub forma unui pre-meci de 100% incasat. Dupa cum sugereaza titlul, jucatorii vor avea ocazia sa incaseze bani inainte de inceperea meciului. Inseamna ca o eventuala anulare nu va va afecta pariul si il veti primi inapoi. Cu toate acestea, exista conditia ca dvs. sa solicitati o retragere in timp util la aceleasi cote. Aceeasi optiune este disponibila daca va razganditi.

Unibet introduce o alta promotie interesanta – Trimiteti un prieten. Cu aceasta optiune, puteti recomanda prietenilor sa se alature platformei si sa obtina bonusul dvs. de 120 RON. Prietenii vor primi, de asemenea, un bonus generos si ambele parti vor fi multumite. Pentru a va califica pentru optiune, trebuie doar sa va inscrieti pentru afacere, sa trimiteti o invitatie prietenului si sa asteptati sa indeplineasca cerintele de pariere. De acum inainte, puteti obtine un bonus pentru fiecare prieten invitat.

Casa de pariuri Unibet permite clientilor sa plaseze pariuri pe diferite evenimente de fotbal. Pentru a verifica optiunea disponibila, accesati sectiunea de pariuri sportive si alegeti categoria de fotbal. Aici veti vedea care ligi sunt reale, astfel incat sa puteti plasa pariuri. Casa de pariuri permite clientilor din Marea Britanie sa aleaga dintre ligile din fiecare parte a globului.

Bet Builder este mai mult decat o optiune utila la pariurile sportive Unibet. Cei care folosesc optiunea au posibilitatea de a fuziona pana la 12 rezultate ale meciului unic de fotbal. Optiunea este disponibila doar pentru pariuri inainte de meci. Alegerea functiei va permite pariorilor sa combine rezultate diverse, cum ar fi numarul total de goluri, 1 × 2, numarul total de cornere, marcatorul de goluri, rezultatele peste / sub si multe altele. Cu toate acestea, nu exista posibilitatea de a amesteca instrumentul de generare a pariului cu cotele provenite dintr-un alt joc.

De asemenea, merita remarcat faptul ca retragerea nu este posibila cu Bet Builder. De asemenea, odata cu anularea unei selectii, intregul pariu va fi anulat. Daca sunteti in cautarea unui ajutor suplimentar cu privire la functie, puteti contacta asistenta pentru clienti.

Știri relevante