Pariaza pe hochei folosind cele 9 criterii recomandate aici

Exista o multime de statistici in hochei. Unele sunt doar zgomot, dar altele pot fi destul de predictive si va pot ajuta sa va faceti o idee mai buna despre cat de buna sau rea este o echipa.

  1. Corsi

Corsi este doar termenul vernacular de hochei pentru o incercare de lovitura la 5 la 5. Daca trageti pucul spre poarta, este un Corsi For. Daca cealalta echipa o face, ei bine, acesta este un Corsi Against.

Ceea ce face Corsi este sa ne ofere o imagine a posesiei intr-un joc. Hocheiul este atat de fluid si exista atat de multe „evenimente” intr-un joc incat este greu de urmarit.

CF% sau „Corsi pentru procentaj” este doar diferenta dintre evenimentele Corsi pentru si contra reprezentate ca procent. Daca echipa ta are un CF% peste 50%, atunci controleaza actiunea de cele mai multe ori.

O problema cu Corsi este ca nu va ofera o idee buna despre cate sanse bune de scor creeaza sau permite o echipa. O lovitura usoara a incheieturii mainii din punct are foarte putine sanse de a intra, dar va cobori ca un Corsi For. Recent, echipele, analistii si pariorii au inceput sa se indrepte spre obiectivele asteptate, sansele de scor de mare pericol si sansele de scor. Corsi nu este tot ceea ce fac unii oameni, dar iti ofera o baza decenta cu care sa lucrezi.

  1. Fenwick

Fenwick este acelasi lucru cu Corsi, cu exceptia faptului ca nu ia in calcul loviturile blocate. De obicei, CF% si FF% ale unei echipe sunt destul de apropiate.

  1. Ajustarea pentru scor

Cand va uitati la Corsi, la obiectivele asteptate sau la orice statistica avansata, este foarte important sa va ajustati pentru scor. O echipa care urmareste 3-0 va impinge in mod natural ritmul, in timp ce o echipa cu mai multe goluri se va distinge. Ajustarea pentru scor ne ofera o idee mai buna despre adevaratul nivel de talent al unei echipe.

  1. Obiective asteptate (xG)

Daca sunteti un parior de fotbal, exista sanse mari sa utilizati deja xG. Corsica, poate cea mai buna sursa pentru Hockey Analytics si statistici predictive, defineste xG ca suma fractiunilor de gol asteptate din loviturile deblocate observate.

Nu toate incercarile de fotografiere sunt create egale. O ocazie de revenire din fata fileului are o sansa mult mai mare de a intra in plasa decat o lovitura de la incheietura mainii de pe linia albastra.

Din nou, cel mai bun mod de a folosi xG este la 5v5, dar daca doriti sa descompuneti cat de bun este jocul de putere al unei echipe sau uciderea penalizarii, puteti utiliza si xG acolo.

  1. Sanse de notare cu pericol ridicat

Sansele de scorare cu pericol ridicat (HDSC) este o statistica urmarita de Natural Stat Trick. Este destul de auto-explicativ. O sansa de scor care indeplineste anumite criterii cade ca HDSC.

Știri relevante