Pariaza pe hochei folosind forma de moment a echipelor

Pariaza pe hochei folosind forma de moment a echipelor

In acest articol voi explica diferitele pariuri pe care le puteti avea pe un joc, de la linii de bani, linie de puc si totaluri – tipul diferit de cote oferite si o strategie pentru a va imbunatati jocurile de noroc si placerea atunci cand pariati pe hochei pe gheata.

Cand decideti sa plasati un pariu pe hochei pe gheata, trebuie sa cautati cateva lucruri evidente, inclusiv forma actuala a echipei, daca au un avantaj suplimentar pe patinoarul lor de acasa, daca au vreo accidentare sau daca un jucator vedeta este odihnit si clasamentul actual. Cu toate acestea, iata cateva strategii pe care le puteti privi si pentru a va oferi un avantaj suplimentar.

Acordati o atentie deosebita ofertei de obiective. Desi rezultatul jocului nu depinde numai de obiectivul de licitatie, este considerat, in general, cea mai importanta pozitie pe gheata si a avea incredere in acest jucator va va oferi incredere suplimentara in pariul dvs.

Fii atent la evidenta echipelor acasa si in deplasare. Hocheiul pe gheata are unii dintre cei mai ferventi fani ai sportului, iar atmosfera poate fi uneori de neegalat de alte sporturi – deci stiind ce echipe joaca bine in fata fanilor lor de acasa, ce echipe joaca bine cand se confrunta cu o casa mare care urmeaza sau care echipe sunt neutri in acest sens poate fi un mare plus pentru armeria ta de pariuri.

Doar pentru ca o echipa este favorizata nu inseamna neaparat ca linia de bani este corecta. Publicul larg va dori in mare masura sa parieze pe echipe cu nume mai mari si, in acest scenariu, casa de pariuri va reactiona mutandu-si cota / linia din cauza greutatii acestor bani – cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca linia este corecta. In anumite cazuri, este posibil sa existe valoare sprijinindu-l pe outsider in acest scenariu.

Spre deosebire de multe alte sporturi care sunt imense in SUA, linia de bani este cel mai popular pariu in hochei pe gheata. Acest pariu este pur si simplu un pariu pe care echipa credeti ca va castiga.

Una dintre echipe va fi clasificata ca favorita de casa de pariuri, iar aceasta echipa va da goluri celeilalte echipe. In exemplul de mai sus, Pittsburgh poate da 1,5 goluri New Jersey-ului. In acest caz, sustinerea Pittsburgh ar insemna ca trebuie sa castige cu mai mult de 1,5 goluri, iar sustinerea New Jersey inseamna ca pot fie sa castige, fie sa piarda cu mai putin de 1,5 goluri.

In alte sporturi americane, linia over se va misca pe masura ce vor intra banii, totusi in Hochei, in general, din cauza caracterului scazut al jocului, linia va ramane aceeasi, dar sansele se vor schimba. Linia va fi in general setata in jurul valorii de 6,5.

Știri relevante