Menu

Pariaza pe sportingbet pin moderna aplicatie

Pariaza pe sportingbet pin moderna aplicatie

Versiunea pentru Andriod de la SportingBet poate fi descarcata doar de pe versiunea de mobil a site-ului. Din cauza ca aplicatia nu este din PlayStore, o sa aveti nevoie de permisiunea dispozitivului sa o puteti instala.

Dupa urmarea mai mul

tor pasi, aplicatia va fi disponibila in cateva secunde, , iar dupa instalare va puteti loga. Cand va logati pentru prima data, trebuie sa folositi parola pe care ati ales-o, iar la logarile viitoare, puteti folosi doar amprenta, fara a mai fi necesara parola( asta in cazul in care nu ati optat pentru varianta de a retine parola).

Pe optiunea Andriod, exista variant de Cash Out, pariuri live si meciuri din multe sporturi care sunt transmise live.

De asemenea, varianta de Andriod va ofera posibilitatea si de a va juca la Blackjack sau Ruleta. Sunt disponibile in timp real meciurile pe care le-ati ales, de la goluri si pana la rezultatul final.

Autentificarea se poate face direct pe aplicatie folosind amprenta, tocmai pentru a facilita accesul si fara a mai fi nevoie de introducerea de fiecare data a parolei, dar si pentru a avea, in acelasi timp, contul securizat.

Varianta de Android de la SportingBet este potrivita pentru a plasa pariuri live. Este foarte usor de folosit, are un numar mare de selectii de meciuri in desfasurare .

De retinut ca instalarea acestei aplicatii nu va afecta functionarea telefonului, in ciuda mesajului de avertisment care apare dupa ce apasati butonul “selectare”. Se mai poate spune de aplicatia pentru Andriod de la SportingBet ca are un design excelent, a fost dezvoltata cu eleganta . Veti putea sa va bucurati de evenimentele care se afla pe pagina principala, facandu-le in acelasi timp si usor de accesat. Este o aplicatie care este usor de folosit, de aplicat la ea, iar interfata este la randul ei prietenoasa cu cei care o folosesc.

Cativa pasi trebuie urmati pentru a folsoi aplicatia:

-Crearea unui cont la SportingBet.

-Schimbarea unor setari la sistemul android

-Dati”permiteti”.

-Instalarea aplicatiei, iar daca doriti puteti reveni la setarile anterioare ale sistemului Android.

Știri relevante