Menu

Pariază pe Sportingbet prin moderna aplicaţie

Pariaza pe sportingbet pin moderna aplicatie

Aplicaţia de mobil disponibilă pe site

Versiunea pentru Andriod de la SportingBet poate fi descărcată doar de pe versiunea de mobil a site-ului. Din cauză că aplicaţia nu este din PlayStore, o să aveţi nevoie de permisiunea dispozitivului să o puteţi instala.

După urmărea mai mul

Tor paşi, aplicaţia va fi disponibilă în câteva secunde, iar după instalare vă puteţi loga. Când vă logaţi pentru prima dată, trebuie să folosiţi parola pe care aţi ales-o, iar la logările viitoare, puteţi folosi doar amprentă, fără a mai fi necesară parola (asta în cazul în care nu aţi optat pentru varianta de a reţine parola).

Pe opţiunea Andriod, există variant de Cash Ouţ, pariuri live şi meciuri din multe sporturi care sunt transmise live.

De asemenea, varianta de Andriod vă oferă posibilitatea şi de a vă juca la Blackjack sau Ruletă. Sunt disponibile în timp real meciurile pe care le-aţi ales, de la goluri şi până la rezultatul final.

Autentificarea se poate face direct pe aplicaţie folosind amprentă, tocmai pentru a facilita accesul şi fără a mai fi nevoie de introducerea de fiecare dată a parolei, dar şi pentru a avea, în acelaşi timp, contul securizat.

Varianta de Android de la SportingBet este potrivită pentru a plasa pariuri live

Este foarte uşor de folosit, are un număr mare de selecţii de meciuri în desfăşurare. De reţinut că instalarea acestei aplicaţii nu va afecta funcţionarea telefonului, în ciuda mesajului de avertisment care apare după ce apăsaţi butonul “selectare”. Se mai poate spune de aplicaţia pentru Andriod de la SportingBet că are un design excelent, a fost dezvoltată cu eleganţă. Veţi putea să vă bucuraţi de evenimentele care se află pe pagina principală, făcându-le în acelaşi timp şi uşor de accesat. Este o aplicaţie care este uşor de folosit, de aplicat la ea, iar interfaţa este la rândul ei prietenoasă cu cei care o folosesc.

Câţiva paşi trebuie urmaţi pentru a folsoi aplicaţia:

– Crearea unui cont la SportingBet.

– Schimbarea unor setări la sistemul android

– Daţi” permiteţi”.

– Instalarea aplicaţiei, iar dacă doriţi puteţi reveni la setările anterioare ale sistemului Android.

 

Știri relevante