Menu

Parierea live in domeniul schimburilor de pariuri

Exista o strategie simpla, dar foarte eficace. Consta in parierea doar pe schimburile de pariuri, pentru ca:

-primiti cote mai bune decat in cazul agentiilor de pariuri traditionale, vorbim de 90 % dintre cazuri.

-si puteti construe pariuri sigure, datorita fluctuatiilor semnificative ale cotelor.

Fluctuatia cotelor reprezinta baza principal a acestei strategii. Astfel, pariul este oferit in timp ce evenimentul se desfasoara si puteti si urmari live meciul. O alta conditie este ca este un meci in care s-a marcat exact 1 gol, lucru care inseamna ca scorul este exact 1-0 sau 0-1. Este indicat ca in respectivul moment echipa favorita sa conduca.

Cand urmariti meciul live, chiar inainte de pauza, adesea vedeti ca niciun gol nu se va mai marca inainte de pauza. Sigur ca acest lucru se poate intampla oricand, dar observatiile au aratat ca in ultimele minute de dinaintea pauzei, ambele echipe incearca adesea sa nu primeasca gol.

Atunci, mergeti la sectiunea de schimburi de pariuri si pariati “sub 2,5 goluri”.

In mod ideal, acest lucru trebuie sa fie facut in jurul minutului 40 al meciului. Cotele sunt inca destul de mari. Apoi, stati deoparte si continuati sa urmariti meciul. In cele mai multe cazuri, cum am spus, ambele echipe incearca sa conserve rezultatul.

In chiar ultimele minute inaintea pauzei si chiar imediat dupa reluarea meciului, piata cotelor pentru “sub” si “peste” se schimba foarte mult. Un exemplu, cotele au scazut de la 2,60 la 2,24, lucru care se traduce intr-un pariu sigur.

Acum veti paria pe “sub 2,5”goluri, ceea ce inseamna ca pariati impotriva, lucru care inseamna ca veti avea un profit definit im ambele cazuri ale rezultatului posibil. Fiecare parior viseaza la asemenea situatii.

Profiturile nu sunt asa de mici pe cu ati fi tentati sa credeti. In perioada de “triere” a sistemelor de pariere, se incepe prin parierea cu mize mici, pe care apoi incepeti sa le mariti.

Miza este stabilita pentru a obtine acelasi profit in ambele variante ale rezultatului final.

De exemplu, la o miza de 4 lire, aveti un profit de la 0,70 la 1 lira, profit net sigur. Acest lucru reprezinta 20 % din miza-ceea ce este foarte mult. In mod logic, cu mize mai mari, si profitul net definit va creste, de asemenea.

Acum, tot ce va ramane este sa va distrati cu aceasta strategie de pariere, dar intr-un mod responsabil.

Știri relevante