Menu

Parierea pe castigatorii surpriza in tenisul feminin

Parierea pe castigatorii surpriza in tenisul feminin

S-a observat foarte multa suparare la meciurile de tenis feminine, in special la turneele mai slabe. Desigur, aceasta suparare exista si la jucatorii de tenis masculine, dar mai multa este la cel feminine, iar aceasta suparare apare mai ales pentru ca nu exista o motivatie asa de mare si apare mai ales in faza sferturilor de finala si ale semi-finalelor.

Incercati sa cautati cote mici la un jucator ( mai ales favoriti ) pentru a castiga un meci, apoi ne uitam care este istoricul intalnirilor directe dintre cei 2 jucatori/ jucatoare. Daca jucatorul sau jucatoarea  are un istoric bun in intalnirile directe, jucatorul care este socotit a fi favorit din prisma cotelor, atunci pe acel jucator/ jucatoare se va paria. Chiar daca istoricul nu este favorabil jucatorului care nu este favorit, dar acesta si-a deposit limitele, a pus multa presiune pe un jucator mai bun in intalnirile anterioare, totusi merita plasat un pariu pe jucatorul mai putin favorit.

Jucatorul mai slab nu castiga, desigur, mereu. Daca unul ca acesta nu este destul de increzator ca poate castiga impotriva unui jucator mai slab, atunci si varianta handicapului este de asemenea buna pentru pariere. Acest tip de pariu nu va va aduce un profit asa de mare, dar totusi este un profit frumusel, daca veti castiga pariul prin acoperirea handicapului.

Aproape in fiecare zi se pot observa suparari in tenis, in unele zile chiar mai mult decat de obicei. Faptul ca puteti sa studiati istoricul intalnirilor directe dintre 2 jucatori, va poate ajuta sa gasiti variant corecta de pariere. Daca intre liniile de pariere este o mare discrepanta, puteti obtine un profit bun.

Acum ca stiti o buna strategie de facut bani frumosi, folositi-o in pariurile pe meciurile de tenis.

Schimburile de pariuri in meciurile de tenis feminin

Iata ce trebuie sa faceti:

Pasul 1-gasiti un meci bun in care ambii jucatori au o sansa buna la castigarea meciului.

Pasul 2-urmariti meciul si asteptati sa se faca primul break.

-Pasul 3-pariati pe jucatorul care a reusit break-ul sau pe cel care a pierdut serviciul.

Pasul 4-apoi asteptati sperati ca jucatorul care si-a pierdut serviciul sa isi recupereze inapoi serviciul pierdut si sa ajunga la egalitate in meci. Apoi, veti plasa un pariu sigur.

Aceasta strategie poate fi folosita si in alte sporturi, dar fiti cu bagare de seama. Cel mai important lucru este sa gasiti meciurile in care sunteti foarte siguri ca vor fi fluctuatii mari ale meciului.

Știri relevante