Menu

Parierea pe meciurile sub/peste prin folosirea statisticilor

Parierea pe meciurile sub/peste prin folosirea statisticilor

Desi arata simpla, aceasta strategie s-a dovedit a fi profitabila. Este bazata doar pe statistici.

De exemplu, sa ne imaginam ca este un meci intre echipa A si echipa B.Mai intai, vom verifica ce medie de goluri marcate si primate are echipa A, in meciurile pe care le-a jucat acasa. Sa spunem ca echipa A a marcat 2,1 si a primit 1,20-un total de 3,30 goluri in medie, in meciurile in care echipa A a fost gazda.

Apoi, vom verifica ce medie de goluri primate si marcate are echipa B in meciurile pe care le-a jucat in deplasare. Sa spunem ca a marcat in medie 1,75 goluri si a primit 1,15 goluri-un total de 2,90 goluri in medie in meciurile din deplasare ale echipei B.

Apoi, alegeti cele mai mici numere, in acest caz, 1,15, respectiv, 1,20 si le adunam. Obtinem un 2,35, care este minimul de goluri in acest meci. In acelasi mod, gasiti maximul care este de 3,85. Media de min/max este de 3,10, care este mult mai mult decat linia de 2,5, si prin urmare, vom paria “peste”in acest meci.

Daca obtinem o medie de 2,70 sau mai mult, vom paria “peste” cu mize mari. Daca este intre 2,50 si 2,70, va fi la alegerea fiecaruia daca pariul “peste’se merita jucat, dar cu siguranta se va paria cu mize mici. Daca obtinem o medie intre 2,30 si 2,50, vom decide daca va fi un pariu de “sub” si cu siguranta se va paria cu mize mici.

Daca am obtine o medie de 2,30 sau mai mica, atunci cu siguranta va fi un pariu de “sub”, cu mize mari pe acest pariu.

Desigur, se poate paria si pe linii mai mari de 2,50, cum ar fi 3,00 sau 2,00 sau altele.

Deja, banca mi s-a mart cu 50%, intr-o luna, prin folosirea acestui sistem si cu siguranta voi continua sa il folosesc si, implicit, imi voi creste si depozitul, banca pentru pariuri.

Aceasta strategie este bazata pe goluri marcate. IN general, se foloseste la meciurile de gfotbal, dar mai poate fi folosita si la meciurile de baschet.

In multe meciuri, se marcheaza multe goluri, chiar si echipele care nu sunt favorite marcheaza des. Este de preferat sa pariati pe goluri, pentru ca oamanii comit greseli de multe ori, iar golurile apar dupa greselile din aparare. Mai mult, golurile se pot marca si in minutul 90 si dupa, prin urmare, fiind nevoie si de putin noroc.

Mai mult, se poate paria “peste”1,5 goluri la cote mici, dar cel putin se castiga de multe ori.

Pentru aceasta strategie, se folosesc cote de 1,2-1,35.

Știri relevante