Menu

Parierea pe sub 2,5 goluri in primele 5 minute ale unui meci

Parierea pe sub 2,5 goluri in primele 5 minute ale unui meci

Trebuie sa folositi o casa de pariuri care disponibila optiunea de ‘pariuri live’-de preferat pe cea de schimburi de pariuri.

Astfel, cheia sistemului este cercetarea, iar in urma cercetarilor, s-a stabilit ca media primului gol marcat a fost in minutul 33. 4% din toate meciurile studiate s-au incheiat cu scorul de 0-0.

Atunci cand urmariti aceste cote la aceste meciuri, cotele la “sub 2,5 goluri”au scazut cu aproape 1 cent pe minut pana cand primul gol a fost marcat. De obicei incep de la o valoare de 1,70-2,00. Cu cat aceste cote sunt mai mici la inceputul meciului, cu atat sunt mai mari sansele ca meciul sa aiba putine goluri.

Nu prea conteaza pe s-a pariat atunci cand s-au facut aceste cercetari, oricum s-a preferat parierea pe cote care aveau o valoare de sub 2,00 la “sub 2,5 goluri”. Avand in minte ca aveti la dispozitie 33 de minute, trebuie sa fiti foarte precauti si sa puneti 5 centi din valoarea pariului, oricat ati fi pariat.

De exemplu, daca ati retras la o cota de 1,90 si ati plasat pariul la o cota de 1,85 sau retragerea la o cota de 1,70 si parierea la o cota de 1,65. In aceste cazuri, sunt acoperite optiunile.

Nu prea conteaza cotele de la inceputul meciului, atunci cand vine vorba despre un scimb de pariuri, deoarece in mai putin de 5 minute, ati atins pretul si aveti si un mic profit garantat. Ciar daca se marcheaza un gol dupa cele 5 minute, tot aveti varianta de a juca “peste 1,5 goluri”in favoarea voastra. Oricum, acest lucru este putin probabil sa se intample in fotbalul profesionist.

Trebuie urmati urmatorii pasi:

-gasirea unui meci in care ambii jucatori au sanse bune sa castige meciul.

-urmariti meciul si asteptati realizarea primului break in meci.

-pariati apoi pe jucatorul care si-a pierdut serviciul sau plasati un pariu pe jucatorul care a realizat break-ul ( acest pariu se plaseaza doar daca break-ul a fost facut in primele 4 game-uri ale primului set).

-apoi asteptati si sperati ca jucatorul care si-a pierdut serviciul sa faca re-break si sa vina din nou la egalitate. Apoi, faceti un pariu sigur.

Este o strategie care cere timp si exercitiu pentru perfectionare, dar care poate sa fie foarte profitabila daca invatati cand sa cumparati si cand sa vindeti pariurile.

Știri relevante