Menu

Parierea pe tenis cu scorul corect la seturi

Parierea pe tenis cu scorul corect la seturi

In acest sport, sunt posibile doar 2 rezultate. Nu se poate spune ca este la fel ca in fotbal, unde sunt 2 posibilitati, atunci cand jucati la handicap Asiatic, deoarece echipele puternice care pornesc cu un handicap foarte mare nu sunt mereu interesate sa castige la o diferenta mare. Jucatorii de tenis sunt interesati sa isi castige meciurile cat mai repede posibil si apoi sa se odihneasca. Depindeti doar de un jucator sa va castigati pariul , si nu de o echipa intreaga. Este mai bine sa pariati pe turneele mari, in care jucatorii au o motivatie mai mare de a castiga.

Iata si strategia:

In general, pariurile sunt puse pe scoruri corecte. Pentru a face acest lucru, selectati meciurile din oferta caselor de pariuri.

Pasul 1-parierea pe favoritii clari sa castige meciul, la o cota de 1,20-1,50 ( dar nu cotele sunt factorul prin care se aleg pariurile ), ci se aleg din oferta cotele indicate.

Pasul 2-cautati informatii despre suprafata pe care se joaca meciul. Suprafata este foarte importanta in tenis si un jucator bun poate sa devina unul rau pe o alta suprafata.

Pasul 3-aceasta este partea excluderii:la primul pas s-au selectat aproape in orb meciurile, adica doar dupa cote. Dupa selectarea meciurilor prin pasul 1, se verifica daca jucatorii favorite sunt suficient de puternici pe acea suprafata. Vor fi exclusi jucatorii care au o performanta slaba pe suprafata pe care se joaca meciul, se verifica recordul de victorii/ infrangeri pe acea suprafata si forma actuala. Apoi, cautati procentajul serviciului, viteza medie cu care serveste sau returneaza, procentajul mingilor castigate.

Cotele pentru o victorie au fost 1,2-1,5, dar daca jucatorul este cu adevarat favorit, va castiga in minimul de seturi: 2-0 sau 3-0, iar cotele pentru scor correct sunt mai mari, de la 1,2, cat este cota la victorie, la 1,6 pentru scor correct 2—0, de la 1,4 sau 1,5 la 1,9 sau chiar 2,00.

Managementul banilor: fiecare pariu trebuie sa fie plasat cu o suma fixa de bani. Verificati regulile casei de pariuri. Uneori, jucatorii sunt accidentati si trebuie sa se retraga. Este indicat sa plasati pariurile la casele de pariuri care au regula meciului complet.

Folosind aceasta strategie, din 78 de meciuri pariate cu scor corect 2-0 sau 3-0, 53 au fost pariuri castigatoare, cu o cota medie de 1,87 si 25 de pariuri au fost necastigatoare, la o cota medie de 1,95.

sursă de informații: bet-fogadas.com

Știri relevante