Menu

Pariorii vor avea cea mai mica grija dupa Brexit

Pariorii vor avea cea mai mica grija dupa Brexit

Comisia pentru jocuri de noroc din Romania se asigura ca companiile care isi desfasoara activitatea pe tarmurile noastre, oriunde se bazeaza, trebuie sa respecte anumite reguli si reglementari, ceea ce inseamna ca consumatorii stiu ca, daca le folosesc, atunci exista anumite optiuni deschise pentru ei daca simt ca le-au a fost inselat sau abuzat cumva. Chiar si in cele mai grave scenarii de Brexit, toate companiile vor trebui sa aiba inca o licenta din Romania pentru a functiona aici, ceea ce inseamna ca vi se va acorda in continuare toate protectiile legale prevazute in legislatie, in ciuda faptului ca vom parasi sistemul de justitie central al UE

De asemenea, jucatorii din UE care pariaza cu companii din Romania vor fi in continuare protejati de propriile legi nationale privind jocurile de noroc si, in general, de sistemul de justitie al UE. Daca o companie din Romania doreste sa opereze pe o piata UE post-Brexit, va trebui totusi sa respecte toate regulile si procedurile relevante. Prin urmare, la fel ca Romania, pariorii UE vor observa o mica diferenta dupa Brexit, in afara de o valoare putin mai mica cauzata de costurile mai mari pentru companii.

De asemenea, aceasta zona nu va avea o schimbare mare fata de status quo. In prezent, capacitatea de a paria atunci cand in strainatate depinde in totalitate de site-ul dvs. de pariuri si de ce tari activeaza, chiar si atunci cand opereaza intr-o tara in care vizitati, nu inseamna ca puteti paria intotdeauna cu contul dvs. din Romania, deoarece legile de pariere sunt adesea diferit. Oricare ar fi situatia actuala pentru un operator dat intr-un anumit judet, va ramane probabil aceeasi.

De exemplu, multi operatori din Romania au versiuni spaniole ale site-urilor lor, dar cand in Spania nu puteti utiliza contul dvs. din Romania, acest lucru se datoreaza faptului ca regulile sunt diferite. Singura modalitate de a paria in Spania (legal) este de a fi rezident si de a deschide un cont spaniol separat in acest fel. Dupa Brexit, acesta va ramane la fel. Singura diferenta poate fi ca este mai greu sa obtineti resedinta intr-o tara UE, dar in acest caz cred ca pariurile ar fi ultima dvs. ingrijorare.

Acelasi lucru va fi valabil si pentru cetatenii UE care pariaza in Romania. Chiar si cetatenii UE pre-Brexit trebuie sa aiba un statut rezidential pentru a deschide un cont de pariuri in Romania, acest lucru nu se va schimba, dar din nou, desigur, a deveni rezident poate deveni mai greu.

Știri relevante