Menu

Pariplay cel mai puternic livrator de sloturi din lume

Pariplay cel mai puternic livrator de sloturi din lume

Activitatea de jocuri de noroc PariPlay este o afacere de jocuri cu mai multe canale, care este specializata in operarea jocurilor pe bani reali, licentierea jocurilor pe bani reali si dezvoltarea jocurilor si sistemelor. Ele furnizeaza produse si servicii clientilor cazinourilor care opereaza pe pietele internationale. Compania se concentreaza mai mult pe un model business-to-business prin oferirea de solutii la fata locului, in special pentru operatorii lor terestre.

Ei realizeaza o multime de lucruri necesare in spatele scenei, care mentin un cazinou online care opereaza de la CRM pana la raportarea catre administratia de afaceri si CMS. Cu siguranta nu este aspectul cel mai interesant sau plin de farmec pentru cazinourile online, dar trebuie sa fie realizat de fiecare operator si software-ul pe care il furnizeaza functioneaza perfect in acest sens. Software-ul va grupa analitice, va procesa plati, va integra instrumente si platforme terte parti.

Sistemul modular implementat de companie permite clientilor sa aleaga si sa aleaga instrumentele pe care le doresc. Platforma este compatibila cu aproape toate celelalte sisteme pe care un operator de cazinou online este probabil sa le aiba si cu API-ul codat curat si cu partea de intoarcere si front end bine proiectata, compania va avea grija de aspectele complexe ale rularii unui cazinou online, indiferent daca doriti sa utilizati canale mobile, canale sociale sau redare pe desktop.

Jocurile PariPlay oferite includ Bingo, keno si o multime de jocuri slot. Exista literalmente ceva pentru toata lumea. In ceea ce priveste jocurile lor, acestea sunt minunate pentru clientii care doresc sa ofere versiuni de jocuri gratuite jucatorilor lor inainte de a se angaja. Acest lucru este din ce in ce mai important in zilele moderne, deoarece jucatorii se confrunta cu multe optiuni pentru cazinourile online si, prin urmare, sunt mai putin susceptibile sa joace regulat cu un cazinou care nu ofera sansa de a incerca jocuri gratuit.

Acest lucru este valabil mai ales daca persoanele sunt noi in lumea operatiunilor de cazinou online. Operatorii de cazinouri online ar face bine sa lucreze cu furnizorii de software care ofera versiuni gratuite si versiuni in bani reali ai aceluiasi joc, astfel incat jucatorii sa se intoarca din nou timp in timp dupa ce au gasit jocul care le place cel mai mult. Aceasta companie ofera jocuri precum Arctic Madness, Atari Asteroids, Black Widow, Royal Fortune, Candyland, Dirty Jacks, si Pasti Cosuri de bani.

Știri relevante