Menu

Pariu pe scor corect invers fata de predictie

Pariu pe scor corect invers fata de predictie

Daca credeti ca jocul va fi scor scazut, dar nu sunteti sigur cine va castiga, puteti efectua mai multe pariuri, ceea ce inseamna ca veti castiga in orice fel daca jocul are un numar redus de goluri. Aici am luat un exemplu real de meci intre Polonia si Portugalia, in loc sa pariez pe sub 3,5 goluri la cota de 1/8 (un pariu de 20 GBP va va da 22,50 GBP inapoi cu miza) pariati 5 GBP in loc pe 1-0 acasa (la 9/2), 5 GBP la 0-1 (la 15/2), 5 GBP la 1- 1 (la 5/1) si 5 £ la niciun gol (la 9/2).

In acest scenariu, daca exista trei sau mai putin de goluri, unul dintre pariurile dvs. va castiga sigur, iar randamentul dvs. va fi: 27,50 GBP pentru 1-0, 42,50 GBP pentru 0-1, 55 £ pentru 1-1 si 27,50 GBP fara gol. Aceasta inseamna ca vi se garanteaza sa castigati cel putin 5 GBP mai mult decat piata sub 3,5 obiective pentru aceeasi miza generala. Nu prea creier.

Aceasta este strategia evidenta, faceti-va cercetarea. Echipele care noteaza si acorda mai rar vor avea tendinta de a avea scoruri mai mici corecte si invers. Daca mergeti sa pariati pe Stoke City pentru a castiga cu 4-0, veti vedea ca sunt de trei ori mai mari decat sansele de a castiga Arsenal cu 4-0, acest lucru ar trebui sa va spuna imediat despre sansele ca fiecare eveniment sa se intample.

Daca doriti sa castigati mai des, plasati scorul corect pentru pariul pentru echipa / meciul potrivit.

Termeni si conditii de scor corect Timpul extras – Timpul suplimentar nu este inclus in pariurile corecte de scor (cu exceptia cazului in care este specificat clar) Presupuneti intotdeauna ca pariati pe rezultat in 90 de minute de joc. Pentru turneele mari care le plac Euro sau Cupa Mondiala exista ocazional oferte de rezervari care includ timp suplimentar, dar este foarte rar.

Jocuri abandonate – Toate pariurile ar trebui anulate si rambursate daca un joc este abandonat, chiar daca pariul corect este deja scazut din punct de vedere tehnic. Daca spuneti ca pariati pe scorul corect 1-0, iar jocul este abandonat la 2-1, ar trebui sa va luati miza inapoi. Daca ati pariat pe un scor corect de jumatate de timp, de exemplu, jocul este abandonat in a doua repriza, dar pariul initial va ramane in continuare.

Știri relevante