Menu

Pariu sansa casa pariurilor

pariu sansa casa pariurilor

Pariurile sansa de fotbal sunt probabil cea mai populara forma de pariu, asa ca Pariubet a aruncat o privire asupra modului in care functioneaza si a reunit cateva sfaturi utile.

Indiferent daca sunteti un sustinator pariu sansa casa pariurilor pe termen lung sau un incepator complet cand vine vorba de alegerea unui pariu multiplu, gasirea unui sir de castigatori nu este o provocare usoara.

Mergi pentru o miza mai mare la cote mai mici in incercarea de a obtine un castigator? Sau mergi pentru o miza mica la un pret suculent, in efortul de a castiga acea zi mare de plata?

Asadar, daca esti un discipol „acca” indelung rabdator sau iti place sa te apuci de acest tip de pariu pentru prima data, Pariubet iti aduce tot ce trebuie sa stii, cu cateva sfaturi cheie despre cum sa castigi.

Ce este un pariu sansa casa pariurilor de fotbal?

Pariurile acumulate, sau „accas”, sunt unul dintre cele mai populare pariuri din fotbal. Puteti plasa un pariu sansa casa pariurilor combinand pariurile din mai multe jocuri intr-un singur pariu pentru a crea cote mai mari si, eventual, o plata mai mare.

Un pariu cu doua selectii se numeste dublu si trei este un triplu, in timp ce un pariu pariu sansa casa pariurilor este un pariu care consta din patru selectii sau mai multe.

Cum functioneaza pariu sansa casa pariurilorii de fotbal?

Cotele din fiecare selectie individuala sunt inmultite impreuna, permitand jucatorului sa parieze pe fiecare rezultat dintr-un singur pariu. Cu cat ai mai multe selectii, cu atat sansele vor fi mai mari.

Desi acest lucru creste potentialul de plata, creste si riscul. Toate selectiile tale trebuie sa aiba succes pentru ca pariul tau sa castige, ceea ce inseamna ca un singur rezultat ar putea sta intre tine si castigurile tale.

De exemplu, se spune ca un pariu la Evens (2.00) are 50% sanse de a ateriza. Cu toate acestea, atunci cand combinati patru dintre aceste pariuri intr-un pariu sansa casa pariurilor, aduceti cota la 16/1 (17.00) si, prin urmare, sansele procentuale de a castiga la aproximativ sase procente.

De exemplu, sa presupunem ca ai vrut sa pariezi pe toate primele patru echipe ale sezonului trecut din Premier League pentru a castiga.

Manchester City are pretul de 3/5 (1.60) pentru a castiga in deplasare la Tottenham, Manchester United are pretul de 8/15 (1.53) pentru a-l invinge pe Leeds, Liverpool are 2/7 (1.29) pentru a depasi Norwich, iar Chelsea are doar 1. /4 (1.25) acasa la Crystal Palace.

Niciuna dintre aceste sanse nu este foarte generoasa. Cu toate acestea, cand combinati toate cele patru selectii intr-un singur pariu sansa casa pariurilor, obtineti cote de putin sub 3/1 (4,00), ceea ce inseamna ca un pariu de 10 GBP ar aduce aproape 40 GBP (inclusiv miza dvs.). Acesta este apelul pariu sansa casa pariurilorului.

Sfaturi pentru a face un pariu sansa casa pariurilor de fotbal

Desi este tentant sa grupati zeci de jocuri impreuna pentru a crea o plata potential uriasa (majoritatea caselor de pariuri permit pana la 20 de selectii per pariu sansa casa pariurilor), ar trebui sa retineti ca aceste tipuri de pariuri sunt aproape ca si cum ati intra la loterie.

Desi plasarea unui acca pe mai multe jocuri poate face cu siguranta un weekend de fotbal mai interesant pentru parior, fiecare selectie pe care o adaugati la un pariu sansa casa pariurilor va reduce sansele de castig.

Prin urmare, cel mai bine este sa nu fiti prea lacom – poate alegeti o miza mica pentru suturile mai lungi si nu va bazati pe fiecare rezultat. Meciurile de fotbal sunt imprevizibile si se pot intampla multe in 90 de minute, motiv pentru care fanii se bucura de joc. .

Desigur, este cu siguranta posibil sa aveti o parte echitabila de succes si cu pariu sansa casa pariurilorii. Aceasta implica doar sa va faceti cercetari si sa va alegeti cu intelepciune jocurile.

Adunarea unui numar de cinci ori de echipe in forma pentru a invinge opozitia care se lupta poate oferi totusi o plata decenta. De asemenea, merita sa luati in considerare combinarea selectiilor precum „Ambele echipe care vor marca” sau „Sub/Peste 2,5 goluri” in meciurile in care rezultatul este dificil de prezis.

De asemenea, puteti alege sa „Incasati” oricand in timp ce pariu sansa casa pariurilorul este inca in joc, permitandu-va optiunea de a primi o plata redusa daca, de exemplu, sapte dintre cele opt selectii au avut succes si sunteti ingrijorat de finala joc.

Știri relevante