Pariul de blocaj la pot si cum il aplici la masa de poker

Pariul de blocaj la pot si cum il aplici la masa de poker

Cum se face un pariu de blocare in poker

Ce: Un pariu de blocare se refera la pariurile din afara pozitiei pentru a controla cati bani intra in pot intr-o anumita runda de pariere.

De ce: Cand tineti o mana marginala care nu poate rezista unui pariu mare, puteti face un pariu mic care este probabil sa fie apelat, dar nu ridicat, pentru a vedea o alta carte sau pentru a ajunge la confruntare pentru un pret mai ieftin.

Pariurile Cand: Blocarea se fac intotdeauna din pozitie, deoarece trebuie sa puteti actiona in fata adversarului.

De ce: Pentru ca a face un mic pariu te lasa deschis la a fi bluffat cu o re-ridicare, aceasta miscare este cea mai potrivita pentru a fi utilizata impotriva oponentilor stransi si fara experienta.

Pariurile unde: Blocking pot fi utilizate in mod eficient atat in ​​jocuri cash cat si in turnee.

Utilizarea pariurilor de blocare in modul corect

Nu toata lumea este de acord cu privire la faptul ca blocarea pariurilor este cu adevarat eficienta, dar toti va vor spune ca, daca faceti gresit, ardeti bani.

Suntem aici pentru a va spune ca, la momentul potrivit, impotriva adversarului potrivit, un pariu de blocare va poate creste absolut castigurile.

Partea importanta a utilizarii pariurilor de blocare este intelegerea liniei pe care o iei in mana si a tipului de adversar cu care te confrunti.

Jucatorii mai slabi si mai stransi sunt tintele dvs. atunci cand va ganditi sa folositi un pariu de blocare, deoarece un jucator experimentat si dur va putea sa va exploateze prin ridicarea bluff-ului.

Exista doua situatii principale in care ar trebui sa luati in considerare un pariu de blocare.

Utilizati pariul de blocare pentru a vedea Cardul River ieftin

Imaginati-va ca jucati o mana de 1 $ / 2 $ No-Limit Hold’em si un jucator in pozitia de mijloc ridica la 6 USD. Micii orbi suna si decideti sa sunati cu 9 ♦ T ♦.

Flopul vine A ♦ J ♣ 5 ♦ si verificati-apelati un pariu de continuare de 12 USD de la cresterea originala. Micul orb se pliaza si 2 ♠ loveste tura.

Daca stii suficient despre acest adversar pentru a sti ca va lansa un al doilea glont cu o gama larga de maini, poti face un pariu propriu si il poti dimensiona, astfel incat sa obtii un pret mai bun pentru a atrage la culoare.

Cu 42 $ in pot, ai putea paria 20 $, deoarece adversarul tau ar putea face un pariu mai standard de 30 $ – 35 $.

Si, pe langa faptul ca vezi raul pentru mai putin, daca adversarul tau suna doar, primesti si cateva echitati pentru acele momente in care a ratat complet tabla si decide sa renunte.

Știri relevante