Menu

Pariul de blocaj la pot şi cum îl aplici la masa de poker

Pariul de blocaj la pot si cum il aplici la masa de poker

Cum se face un pariu de blocare în poker

Ce: Un pariu de blocare se referă la pariurile din afara poziţiei pentru a controla câţi bani intra în pot într-o anumită rundă de pariere.

De ce: Când ţineţi o mână marginala care nu poate rezista unui pariu mare, puteţi face un pariu mic care este probabil să fie apelat, dar nu ridicat, pentru a vedea o altă carte sau pentru a ajunge la confruntare pentru un preţ mai ieftin.

Pariurile Când: Blocarea se fac întotdeauna din poziţie, deoarece trebuie să puteţi acţiona în fata adversarului.

De ce: Pentru că a face un mic pariu te lasa deschis la a fi bluffat cu o re-ridicare, aceasta mişcare este cea mai potrivită pentru a fi utilizată împotriva oponenţilor strânşi şi fără experienţă.

Pariurile unde: Blocking pot fi utilizate în mod eficient atât în ​​jocuri cash cât şi în turnee.

Utilizarea pariurilor de blocare în modul corect

Nu toată lumea este de acord cu privire la faptul că blocarea pariurilor este cu adevărat eficienta, dar toţi vă vor spune că, dacă faceţi greşit, ardeţi bani.

Suntem aici pentru a vă spune că, la momentul potrivit, impotriva adversarului potrivit, un pariu de blocare vă poate creşte absolut câştigurile.

Partea importantă a utilizării pariurilor de blocare este înţelegerea liniei pe care o iei în mana şi a tipului de adversar cu care te confrunţi.

Jucătorii mai slabi şi mai strânşi sunt ţintele dvs. atunci când vă gândiţi să folosiţi un pariu de blocare, deoarece un jucător experimentat şi dur va putea să va exploateze prin ridicarea bluff-ului.

Există două situaţii principale în care ar trebui să luaţi în considerare un pariu de blocare.

Utilizaţi pariul de blocare pentru a vedea Cardul River ieftin

Imaginaţi-vă că jucaţi o mana de 1 $ / 2 $ No-Limit Hold’em şi un jucător în poziţia de mijloc ridica la 6 USD. Micii orbi suna şi decideţi să sunaţi cu 9 ♦ T ♦.

Flopul vine A ♦ J ♣ 5 ♦ şi verificati-apelati un pariu de continuare de 12 USD de la creşterea originală. Micul orb se pliază şi 2 ♠ loveşte tura.

Dacă ştii suficient despre acest adversar pentru a şti că va lansa un al doilea glonţ cu o gamă largă de mâini, poţi face un pariu propriu şi îl poţi dimensiona, astfel încât să obţii un preţ mai bun pentru a atrage la culoare.

Cu 42 $ în pot, ai putea paria 20 $, deoarece adversarul tău ar putea face un pariu mai standard de 30 $ – 35 $.

Şi, pe lângă faptul că vezi răul pentru mai puţin, dacă adversarul tău suna doar, primeşti şi câteva echităţi pentru acele momente în care a ratat complet tablă şi decide să renunţe.

Când vine vorba de aspectul și interfața lor, 888 sunt una dintre acele case de pariuri care iubesc / ură. Schema de culori portocalie strălucitoare este sinonimă cu toate produsele 888 Sport și explică într-un fel reputația lor strigătă de stil cazinou. Spre meritul lor, grafica strălucitoare și distragerile au fost reduse la minimum, majoritatea ofertelor și reclamelor fiind incluse în secțiunea corespunzătoare a site-ului.

Există o senzație profesională pentru toate caracteristicile lui 888 despre care are si poker la adresa https://pariubet.ro/recenzie/888poker/, în ciuda schemei de culori ușor neplăcute. Brandul a folosit anterior o platformă terță furnizată de Kambi, dar și-a dezvoltat propria platformă internă în 2021. Acest lucru le aduce în concordanță cu alte mari companii de pariuri, iar interfața personalizată face un site mult mai bun. Legăturile rapide de pe pagina de pornire afișează evenimente populare, evenimentele principale ale zilei sunt împrăștiate în spațiul rămas pe ecran, iar ofertele de top sunt clare.

Lista de sporturi este ușor de utilizat, deși au ales să enumere o mână de sporturi populare în partea de sus înainte de a enumera restul de la A la Z, ceea ce este momentan confuz. Totuși, toate arată numărul actual de evenimente disponibile, astfel încât să fiți conștient instantaneu de orice piețe ocupate.

Accesarea scorurilor, rezultatelor și statisticilor live se face prin intermediul Players Lounge, care este un instrument de ajutor detaliat și amănunțit pentru pariuri, care este grozav de folosit în special alături de pariurile live. Secțiunea de blog/știri însoțește frumos această funcție.

Știri relevante