Menu

Pariuri controversate in istoria jocurilor de noroc

Pariuri controversate in istoria jocurilor de noroc

Primul pariu plasat la cota de 500/1, al doilea la 250/1 si al treilea la 150/1, ceea ce inseamna ca atunci cand McIlroy a ridicat Claret Jug deasupra capului la Royal Liverpool Golf Club de la Wirral, Merseyside, Ladbrokes a trebuit sa scoata 180.000 de lire sterline in pariurile castigatoare. Manchester United care l-a sprijinit pe McIlroy nu a lasat boos-urile din multimea de la Merseyside sa-l dea jos, deoarece a devenit doar al doilea jucator dupa Tiger Woods care a castigat Openul la Royal Liverpool in era moderna.

A fost a treia majora a carierei lui McIlroy, venita dupa victoria din US Open in 2011 si victoria Campionatului PGA din 2012. A castigat cu 2 suturi de la Rickie Fowler si Sergio Garcia, urmand sa castige un alt Campionat PGA mai tarziu in an. McIlroy junior a fost platit 975.000 de lire sterline pentru victoria sa, reducand banii castigati de tatal si prietenii pentru pariul lor. Totusi, acest lucru nu l-a impiedicat pe Ladbrokes sa-i felicite pentru „perspective” pentru plasarea pariului.

Curtis robbPovestile cu succes sunt, in mod normal, singurele care se inscriu in acte, dar nu a fost cazul cu pariu pe care tatal lui Curtis Robb i-a pus-o in 1989 pentru a castiga o medalie olimpica. I s-au oferit cote de 500/1 din cauza puterii terenului la sprint la vremea respectiva, dar acele cote erau la fel de mici ca 8/1 pana la momentul in care cei 1500 de metri finali au inceput. Robb senior a pariat 500 de lire sterline pe succesul fiului sau, doar pentru a-l vedea sa cada si sa termine sasea, in afara locurilor de medalii.

Dupa ce a ratat Olimpiada de la Barcelona intr-o moda atat de agonizanta in 1992, Robb era de speranta ca va mai putea merge din nou patru ani mai tarziu, cand Olimpiada a fost gazduita de Atlanta si a mai avut o sansa sa-si castige banii tatalui sau.

La final, insa, nu a reusit sa ajunga in finala si pariul nu a fost niciodata indeplinit Interesant talentatul sprinter, care a castigat intr-adevar o serie de curse mari in timpul carierei sale, nu a fost niciodata interesat in totalitate de atletism. In schimb, el si-a vazut viitorul in medicina, asa ca, atunci cand leziunile au inceput sa-si puna problema, a decis sa se recapete si a devenit un chirurg de talie mondiala.

Știri relevante