Menu

Pariuri cu acoperire integrala fara pariu single

Pariuri cu acoperire integrala fara pariu single

Ganditi-va la cat de mult doriti sa cheltuiti in avans, daca ati dori sa faceti un acumulator de patru lire sterline, dar ati plasat in schimb un Lucky 15 cu aceeasi miza pe linie, acest lucru v-ar costa acum 15 GBP.

Exista cateva promotii bune de pariuri complete, in special pentru Lucky 15s 31s and 63s. Pentru a vedea cele mai bune dintre aceste vizite, vizitati pagina cu oferte norocoase.

Acesta este un pariu multipl care consta in toate rezultatele multiple posibile din selectiile date, desi pariurile simple nu sunt acoperite. Aici intra toate numele ciudate si minunate.
Trixie

Ce este un Trixie – Acesta este 1 treble si 4 duble. Aici veti avea nevoie de cel putin doua selectii pentru a castiga pentru a obtine un randament. Deoarece exista 4 pariuri, acesta este 4 x miza, deci daca pariati 1 GBP / linie, pariul total va fi de 4 GBP.
iancheu

Acelasi principiu ca un Trixie, dar acest pariu consta din patru selectii si 11 pariuri multiple separate.

Ce este un Yankee – Acesta este 1 acumulator de patru ori, 4 tripluri 6 duble. Aici veti avea nevoie din nou de cel putin doua selectii pentru a castiga pentru a obtine o intoarcere. Deoarece exista 11 pariuri, aceasta este 11 x miza, deci daca pariati 1 GBP / linie, pariul total va fi de 11 GBP
Super Yankee sau canadieni

Super Yankee, uneori denumit si canadian. De aceasta data aveti 5 selectii constand din 26 de pariuri separate.

Ce este un canadian – 1 pariu de cinci ori, 5 patru ori, 10 tripluri si 10 duble. Veti avea nevoie de cel putin doua selectii pentru a castiga pentru a obtine un profit. Deoarece exista 26 de pariuri, aceasta este 26 x miza, deci daca pariati 1 GBP / linie, pariul total va fi de 26 GBP
Heinz

Un pariu cu 6 selectii constituind 57 de pariuri. Aceasta poarta numele companiei alimentare Heinz datorita „57 soiurilor” lor.

Ce este un Heinz – 1 de sase ori, 6 de cinci ori, 15 de patru ori, 20 de trei si 15 duble. Veti avea nevoie de cel putin doua selectii pentru a castiga pentru a obtine un profit. Intrucat exista 57 de pariuri, aceasta este 57 x miza, deci daca pariati 1 GBP / linie, pariul total va fi de 57 GBP.
Super Heinz

Știri relevante