Pariuri din mai multe conturi si contra sondajelor

S-a facut presupunerea ca sondajele reflectau opinia publica, dar, de fapt, au ratat o populatie demografica imensa care a votat pentru Trump, probabil bazata pe motive anti-stabilire, mai degraba decat pur si simplu pe politica.

Casele de pariuri moderne se bazeaza pe aceste sondaje (si toate statisticile in general) la stabilirea preturilor, prin urmare, daca ati facut propria cercetare si ati rezolvat acest lucru s-ar putea intampla in avans, atunci aceasta este o optiune excelenta pentru a bate cotele.

Casele de pariuri moderne isi pot baza preturile doar pe lucruri pe care le cunosc. Daca nu au un punct de referinta pentru a trece, atunci pot face doar cea mai buna presupunere si chiar ghicitori educati pot gresi.

Caii, de exemplu, incep viata de curse neclasificate si pot fi evaluate doar in functie de modul in care se desfasoara in primul an de curse. Caii sunt apoi clasificati sau handicapati pe baza acestor calificative. Daca ajungi devreme si crezi ca ai descoperit urmatoarea stea viitoare, aceasta este cea mai buna ocazie pentru a bate sansele.

Acelasi principiu se aplica atunci cand caii se misca intre grade, se schimba pentru a sari curse sau se intorc din accidentare. Regula poate fi aplicata oricarui sport, observati urmatorul campion de tenis sau urmatorul Lionel Messi si puteti face cateva rabaturi inainte de a bumbacul rezervarilor.â

Dupa cum stim, sansele se bazeaza in principal pe forma si statistici, dar si pe opinie. Daca toata lumea sustine un eveniment, atunci acest lucru poate face ca sansele sa scada, totusi contrariul este adevarat, daca nimeni nu da un rezultat, sansele se pot prelungi. Daca puteti localiza aceste linii, atunci poate fi o modalitate excelenta de a adauga valoare pariurilor dvs. atunci cand castigati.

Majoritatea pariurilor au un unghi emotional sau personal si este faptul ca oamenilor nu le place sa parieze pe lucruri pe care nu doresc sa le vada. Foarte putini oameni vor paria pe „niciun gol” sau chiar la egalitate. Aceasta inseamna ca, daca sprijiniti aceste rezultate, pot avea uneori o valoare mai buna decat alte piete de la acelasi meci.

Acesta este cel mai evident lucru de facut, dar este uimitor cati jucatori (chiar asa numiti profesionisti) se lipesc de unul sau doua site-uri de pariuri. Prin deschiderea mai multor conturi, nu numai ca puteti profita de ofertele de bun venit disponibile, dar va puteti oferi, de asemenea, cea mai buna sansa de a obtine preturile de top saptamanal. Gasiti linia pe care doriti sa pariati, setati-va propria predictie si apoi cautati pe site-urile de comparare a cotelor pentru a gasi cel mai bun pret disponibil. Acesta este cel mai simplu mod de a adauga valoare regulata pariurilor dvs.

Știri relevante