Menu

Pariuri favbet

Pariuri favbet

Caracteristicile speciale ale casei de pariuri Favbet sunt stabilite in principal in programul de pariuri live. Foarte apreciata este sectiunea cu dealer live, care ofera pasionatilor de pariuri o atmosfera palpitanta. Un alt aspect remarcabil este consilierul, care analizeaza strategia de pariere a clientilor si ofera comentarii utile cum sa o optimizeze.

Programul de pariuri mobile FavBet

Casa de pariuri Favbet este foarte moderna si orientata spre client. Prin urmare, este obligatoriu ca pariorii sa aiba la dispozitie un program de pariuri pe mobil. Clientii Favbet pot alege intre optiunile unei aplicatii mobile pentru a descarca si instala sau accesa versiunea optimizata pentru mobil a site-ului pentru desktop. Aplicatia optimizata pentru mobil este compatibila cu toate dispozitivele mobile fara nicio restrictie. Pentru dispozitivele mobile operate de Android si iOS, aplicatia este disponibila in magazinul de aplicatii pentru descarcare. Programul de pariuri mobile, independent de versiunea pe care o prefera utilizatorul, este foarte bine structurat si dotat cu un nivel ridicat de utilizare. Prin urmare, operatorul Favbet este absolut la zi in indeplinirea asteptarilor clientilor.

Depunere si retragere FavBet

Clientii pot alege intre diferite optiuni de depunere. Toate sunt gratuite si pot fi avansate complet online. Metodele de tranzactie disponibile sunt:

 • Card Visa,
 • Master Card,
 • Skrill,
 • Neteller,
 • Portofelul Unu,
 • Bani,
 • Payolution,
 • Giropay,
 • ru,
 • ecoPayz,
 • precum si prin transfer bancar electronic si clasic.

Pe baza standardelor de securitate, Favbet prefera sa gestioneze cererile de plata pe acelasi canal in care au fost plasate depozitele. In general, platile pot fi solicitate prin transfer bancar, carduri de credit si Moneybookers. Din pacate, pentru cererile de plata se aplica o taxa de serviciu de 2,5%. Cu toate acestea, datorita standardelor inalte de securitate si a varietatii mari de optiuni de plata, casa de pariuri Favbet poate obtine un rating foarte bun.

Bonus si promotii FavBet

Când vine vorba de bonusuri, aceasta este compania care a decis sa nu atraga clienti cu diferite oferte de promovare. Pentru a mentine nivelul competitiv, casa de pariuri Favbet a introdus un sistem de bonusuri pentru pariorii obisnuiti. Desi aceasta include câteva optiuni convenabile, este insuficienta in comparatie cu alte case de pariuri care opereaza pe piata internationala de pariuri sportive.

Suport FavBet

Centrul de asistenta pentru clienti FavBet este la un nivel foarte inalt. Le puteti contacta prin telefon, e-mail sau chiar prin chat live.

Angajatii serviciului pentru clienti raspund 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, in fiecare zi a anului. Problemele si intrebarile pot fi transmise de catre fanii pariurilor pe diferite canale de comunicare. Toate sunt gratuite si la nivel profesional. Clientul poate alege intre formula de e-mail, chat live si apreciata functie Skype. Testul de pariuri sportive a descris toti angajatii care au raspuns ca fiind prietenosi si competenti. Serviciul poate raspunde la intrebari in 12 limbi diferite, engleza, germana, spaniola, franceza, italiana, poloneza, greaca, turca, româna, slovaca si rusa, precum si, desigur, ucraineana.

FavBet este o casa de pariuri moderna, profesionista, cu servicii la zi. Zilnic, ei ofera o gama larga de meciuri si oferte de pariuri cu cote competitive. Sectiunea de pariuri live este, de asemenea, foarte interesanta, cu peste 12.000 de evenimente pe luna si cu baza de date extinsa de statistici pentru toate evenimentele principale. In general, aceasta este o casa de pariuri de incredere, cu personal experimentat si o istorie de calitate.

Știri relevante