Pariuri la baseball in baza evolutiei echipelor in timp

In timp ce pariurile pe joc interliga nu difera de pariurile pe orice alt joc din sezonul regulat, exista cateva lucruri cheie pe care doriti sa le aveti in vedere atunci cand faceti alegerile la baseball. Iata cateva dintre lucrurile pe care le-am gasit profitabile de-a lungul anilor in timpul jocului inter-liga.

Pariati echipele cu diferenta de scor mare

Cand echipele din Liga Nationala joaca pe drum in joc inter-liga, ajung sa joace cu un DH. Nu mai trebuie ca aceste echipe sa renunte la un loc al pitcherului din comanda. Nu este un secret faptul ca a avea un DH in loc de pitcher in ordinea de batai creste foarte mult probabilitatea unei echipe de a inscrie mai multe alergari. Ceea ce imi place sa caut este echipele din Liga Nationala care nu au probleme sa inscrie alergari cu ulciorul in linie si sa parieze OVER ori de cate ori joaca pe drum impotriva echipelor AL.

Pariati impotriva cu parurs rau

Acest lucru merge corect impreuna cu sistemul de mai sus. Echipele Ligii Americane nu mai ajung sa foloseasca DH atunci cand joaca pe drum. Atat de multe echipe din Liga Americana se bazeaza pe DH-ul lor pentru a lovi in mijlocul formatiei si a produce alergari. In timp ce exista unii DH care pot prelua unul dintre locurile de pozitie, de mai multe ori, echipele Ligii Americane vor pierde un bat mare ca urmare a acestei reguli. Nu numai ca sufera ofensator, dar de multe ori au lovit si defensiv. Majoritatea jucatorilor care au lovit in locul DH sunt acolo pentru ca nu sunt buni pe teren.

Pariati impotriva echipelor cu jucatori infami

Echipele care intra in joc inter-liga care se lupta sa puna alergari pe tabla vor continua, mai mult ca sigur, sa-si vada ofensarea nereusind sa produca. Motivul principal al acestui fapt este ca majoritatea echipelor nu sunt familiarizati cu pitcherii din liga opusa. Cu cat un lovitor a vazut mai putin despre un ulcior, cu atat mai putin probabil vor reusi impotriva acelui ulcior. Ceea ce imi place sa caut sunt pitcheri puternici (era sub 4.00) care se confrunta cu echipe care au in medie 2 sau mai putine curse in ultimele patru jocuri. Daca aceasta situatie se va intampla pentru ambele echipe, as evita sa pariez pe linia de bani si as lua in considerare jocul under.

Pariati pe echipele cu doi starteri stangaci

Deoarece majoritatea jucatorilor sunt dreptaci, frapierii tind sa se lupte atunci cand un ulcior stanga ia movila, mai ales atunci cand nu au avut multi bat-uri impotriva acelui titular. Parierea under cand aveti doi starteri stangaci pe movila continua sa fie profitabila in jocul interliga. Imi place foarte mult sa incarc acest sistem atunci cand ambii incepatori stangaci au o era sub 4.00, Liga Nationala este echipa gazda si ambele echipe au inregistrari pierdute impotriva titularilor stangaci in sezon.

Știri relevante