Menu

Pariuri live betano

Pariuri live betanow
Produsul în cauză, DeckPrism, a fost inițial conceput pentru jucători; un nou instrument care să îi ajute să învingă cărțile la pariuri live. Dar când decizia PASPA a fost adoptată în 2018 și a devenit clar cum vor arăta pariurile sportive în Statele Unite, DeckPrism s-a repoziționat ca un software și a gestionat serviciul de tranzacționare pentru operatori. Oh bine. Cărțile aveau nevoie de mai multe arme.

Software-ul, cunoscut acum sub numele de Huddle Tech, este folosit de unii dintre cei mai mari jucători ai jocului, inclusiv gigantul offshore Pinnacle și Circa Sports din Colorado.

Și în timp ce ar putea lucra la partea întunecată a tejghelei, Miller, vicepreședintele inovației Huddle, a scris cartea The Logic of Sports Betting. El știe cum este să fii unul dintre noi. El spune că, dacă vrei să câștigi bani pariând pe sport, pariurile live sunt larg deschise, subutilizate și pline de vene bogate, neexploatate, așteaptă doar să vii la mine pentru aur. (Nu spunem că trebuie să te îmbraci ca un prospector de desene animate de altădată pentru a face asta, dar nici nu spunem asta.)

Puterea pariurilor live cu Betano

„(Pariurile live) reprezintă o problemă atât de dificilă pentru casele de pariuri sportive, încât este cu 100% mai profitabilă (decât înainte de joc)”, a spus Miller. „Este atât de mult de câștigat doar urmărind jocul blestemat. În cazul în care pariorii ocazionali se împiedică, ei spun: „Oh, ai crescut cu două scoruri. Cum ar putea fi doar minus-13?

„Nu Nu. Gresesti. Tocilari ca mine vin cu minus-13 cu date. Ideea corectă este să spui: „Hei, care este avantajul meu? Avantajul meu este că am doi ochi pe acest joc și pot reacționa mai repede. Pot interpreta informații care nu sunt în date și pot reacționa.”

Telecomanda într-o mână, telefonul deschis pentru aplicația dorită în cealaltă. Ca să discutăm despre complotul Thor Part 53: Cred că Thor îl bate pe Anthony Tate de data asta? cu nepotul tău suprastimulat, ai renunțat să încerci să-i învingi pe tocilari la propriul lor joc. Iată trei lucruri de care trebuie să te uiți atunci când înveți cum să pariezi live ca un campion:

Obișnuiți-vă să faceți pariuri live Betano

Există doar atât de multe servicii care oferă cote în joc. Asta înseamnă că trebuie doar să te familiarizezi cu câteva seturi diferite de mișcări pe care cărțile ți le pot arunca. Odată ce vă dezvoltați o idee despre modul în care cărțile se vor mișca unele în raport cu altele, puteți începe să vă dați seama ale cui numere sunt mai valoroase pentru dvs.

Sau, mai bine, puteți identifica oportunități de arbitraj.

Unele cărți ar putea lăsa cifrele mai mari pentru răni. Unii ar putea aprecia în mod constant echipele de acasă mai mult sau prețul celor defavorizați mai mult. Oricare ar fi variabilele, veți începe să citiți tabla cu un ochi educat, indiferent dacă există un arb acolo sau nu.

„Nu trebuie să pariezi ambele părți”, a spus Miller. „Trebuie doar să devii mai bun în a-ți da seama cine are dreptate și cine greșește. Există o mulțime de bani pe care îi puteți câștiga în pariuri live pe fotbal anul acesta, practic, prin inginerie inversă a caselor de pariuri sportive care vă sunt disponibile.”

Leziunile în special sunt acolo unde cunoașterea tendințelor și un deget rapid se pot reuni pentru profituri mari.

Să spunem că Davante Adams are 70 de metri în al treilea sfert, dar el primește o lovitură și șchiopătează pe margine. O carte pe care o cunoașteți din experiență se mișcă rapid în știrile despre accidentări și îl duce la 94,5 metri la +120 la Over, dar o carte mai lentă îl are încă la 94,5 la +115 la Under. Luați ambele pariuri și ați garantat un profit de 15 USD sau 20 USD la pariuri de 100 USD cu risc zero. Sau poate credeți că o carte reacționează exagerat la o rănire care va fi tratată rapid în cortul medical.

Cunoștințele de fotbal și un ochi antrenat pot vedea lucruri pe care algoritmii nu le pot vedea.

„Fotbalul este un joc extrem de vizual”, a spus Miller. „Mulți oameni doresc să folosească doar date. Ei spun: „Voi rezolva problema (pariurilor live) cu date rapide.” Dar cum obții din datele pe care un jucător are 20% să revină?”

Învață tendințele antrenorilor pentru pariuri live Betano

Nicio echipă nu a mers pe doi mai mult decât Chargers anul trecut. Packers s-au convertit doar de două ori și nu au mers niciodată. Sisteme diferite, filozofii diferite. Dar știind că Brandon Staley face un lucru și Matt LaFleur face altul poate duce la o schimbare uriașă a fondului tău.

Învață tendințele antrenorilor pentru pariuri live Betano

Dacă este un joc Chargers și au scăzut cu 14 și conduc târziu, știind că Staley este mai probabil să opteze pentru doi înseamnă că vei fi mai bine poziționat pentru a profita de liniile care implicit la șapte în acel loc.

„Fie va scădea aproape cu șapte, fie va fi 50/50 că au scăzut șase sau opt. Aceasta este problema cu acele meniuri uriașe: îți vor oferi un meniu cu fiecare punct și îți vor spune, vino să-l ia”, a spus Miller. „Când conduc până la 14, uită-te la acel șase și jumătate sau șapte și jumătate. Dacă știi ce va face acel antrenor… acele margini sunt uriașe.”

Sfârșitul jocului de pariuri live Betano

Vorbind de avantaje uriașe, la sfârșitul jocurilor se pot vedea margini de până la 50 la sută pentru pariori. Este momentul în care regulile normale ale fizicii fotbalului se defectează, dar modelele nu se adaptează întotdeauna corect.

Știri relevante