Menu

Pariuri live de calitate gasesti pe Betfiar

Pariuri live de calitate gasesti pe Betfiar

 Cu 13 sporturi disponibile pentru a paria in joc, Betfair se incadreaza aproximativ la mijloc pentru acoperirea pietei in joc. Desigur, toate sporturile obisnuite sunt acoperite, cum ar fi fotbal, tenis, cricket, golf si curse de cai. Pentru a fi sincer, este putin probabil ca sportul pe care il cautati sa nu fie disponibil, deoarece toate cele majore sunt acoperite. Pietele sunt insotite de o acoperire decenta a pietei de pariuri, care are o abordare mai concentrata, mai degraba decat atotcuprinzatoare. Acest lucru ofera platformei in joc un sentiment frumos, care nu este prea aglomerat, dar are toate elementele esentiale. Schema de culori distinctive adauga la acest efect.

Pagina principala a platformei in joc pastreaza lucrurile frumoase si simple, cu doar programele actuale si viitoare enumerate in centru. Sansele pentru piata castigurilor sunt afisate langa fiecare echipament, dar aceasta poate fi comisata intre diferite piete, ramanand pe pagina principala, ceea ce este o atingere placuta si poate ajuta la gasirea pariurilor mai rapid, ceea ce este important atunci cand este vorba de -pariul la joc. Pagina pentru un aparat curent in joc reuseste sa contina o multime de informatii si functii, dar pastreaza aspectul curat. Meciul infografic, insotit de scor si statistici, este pe partea stanga a paginii, cu meciurile viitoare din aceeasi liga sau competitie enumerate mai jos. Pietele de pariuri sunt listate in centrul paginii si pot fi sortate intre diferite piete folosind file. Interfata evenimentului este bogata in statistici si informatii despre meci, ceea ce o face deosebit de bine adaptata la pariurile in joc.

Imi plac foarte mult optiunile de pariere Betfair in joc. Intr-un stil similar cu William Hill, exista piete minute, in care punctatorii pot paria daca anumite evenimente, cum ar fi un gol, o carte sau o penalizare, vor avea loc la intervale de zece minute. Echipamentele mai mari au, de asemenea, o serie de alte tipuri de pariuri exclusive in joc, ceea ce face o selectie de pariuri bine rotunjita, desi nu mai ales, mare.

Pariurile sunt suportate de un nivel destul de standard de cote. Cu o gama medie cuprinsa intre 91,27 si 94,13%, testele noastre au constatat ca sansele de aici sunt aproximativ la mijlocul site-urilor de pariuri testate. Totusi, dezamagitor, sansele de fotbal au fost pe partea inferioara. Cu un maxim de 92,8%, lasand o marja de case de pariuri de aproape 7%, sansele de fotbal nu sunt rele, dar s-au clasat doar pe locul opt din cele zece site-uri de pariuri analizate. Orice piata in joc, care merita sarea sa, are nevoie de un sistem de incasare bun, iar Betfair are acest lucru in cuie. Cash out este disponibil pentru o gama larga de piete, in timp ce este, de asemenea, ajustabil, ceea ce inseamna ca puteti lasa o parte din joc in joc, in timp ce incasati restul.

Știri relevante