Menu

Pariuri live de la Total Bet si in agentii

Pariuri live de la Total Bet si in agentii

Prima noastra impresie a interfetei de utilizator pe Total Bet live a fost ca a fost frumos si usor de utilizat. Navigarea in jurul site-ului a fost intuitiva si perfecta. Nu am avut nicio problema sa gasim ceea ce cautam in niciun moment din analiza noastra.

Meniul principal al cartii de sport este situat in partea stanga a paginii. De aici, puteti selecta sportul pe care doriti sa pariati. Dupa selectarea unui sport, Total Bet live va va arata toate evenimentele disponibile si pariurile asociate. Veti vedea ca sansele pentru fiecare pari sunt indicate clar si am considerat ca este foarte usor sa plasati un pariu real.

Ceva care ne-a placut foarte mult despre cartea de sport Total Bet live a fost faptul ca au chemat lucruri utile, precum pariuri live si pariuri cele mai tari. Daca doriti sa pariati la jocul live, cautati linkul de pariuri live in partea de sus a paginii de start a cartii de sport. Daca faceti clic pe asta, va veti conduce direct la toate pariurile disponibile in actiune in joc.

Total Bet live a oferit, de asemenea, o nota placuta cu adaugarea sectiunii lor „Pariile cele mai tari”. Veti gasi acest lucru in coltul din dreapta sus al cartii de sport. In aceasta sectiune, Total Bet live va ajuta sa vedeti ce pariuri sunt in prezent in trend pe intreaga platforma sau pentru orice sport anume. Nu am mai vazut acest lucru pe multe alte site-uri, dar ne-am dori sa continuam exemplul, deoarece este o valoare adaugata mare pentru consumatori.

Un alt lucru care ne-a placut foarte mult sa vedem pe Total Bet live a fost posibilitatea de a schimba modul in care sunt afisate sansele tale. In prezent, puteti alege sa afisati cotele in format zecimal, american sau fractiune. Pentru a schimba modul in care sunt afisate sansele dvs., trebuie doar sa faceti clic pe logo-ul angrenajului din coltul din dreapta sus al paginii pentru a accesa setarile contului. De acolo, puteti selecta preferinta dvs. de format de afisare cote.

Ceva ce nu am vazut si ar fi vrut sa vedem pe Total Bet live este posibilitatea de a sorta dupa tipul de pariu inainte de a selecta un sport. Posibilitatea de a sorta dupa tipurile de pariu permite unor clienti posibilitatea de a gasi ceea ce cauta intr-un mod mai oportun. Desi acesta nu este un punct de durere major, ar fi minunat daca Total Bet live ar adauga aceasta functionalitate in viitor.

Viteza site-ului de pe Total Bet live a fost super usoara. Nu am avut probleme legate de intarzierea site-ului pe toata durata revizuirii noastre. Toate semnele indica faptul ca Total Bet live a investit in mod corespunzator in echipamente de fundal pentru a se asigura ca viteza si receptivitatea site-ului nu sunt o problema.

Știri relevante