Menu

Pariuri live de superclasă pe pariuri live Superbet

Pariuri live de superclasa pe Superbet
Grupul de pariuri din România Superbet live intră pe piaţă reglementată a jocurilor de noroc din Polonia, în detaliu ca va lua masa la aproximativ 50 de puncte/agenţii de pariuri din toată ţara până la sfârşitul anului 2018.

Cum se pariza live la Superbet

Superbet live, cea mai mare casă de pariuri din România şi-a asigurat licenţa de pariuri cu amănuntul poloneză aprobată în octombrie 2017 şi va deveni singura întreprindere de pariuri deţinută în străinătate care concurează pe piaţă poloneză.

Actualizând mass-media, Vlad Ardeleanu Director General al Superbet live România a detaliat că casa de pariuri îşi va extinde serviciile iniţial în oraşele Varşovia, Katowice, Cracovia, Breslavia, Poznan şi Gdansk.

O iniţiativă corporativă cheie pentru anul 2018 şi nu numai, operaţiunile poloneze ale Superbet live vor fi lansate de fostul executiv Fortuna Entertainment Aleš Dobeš, recent numit pariuri live superbet.

Superbet are cea mai bună platformă de live din România

Descriind intenţia de a deveni un jucător important în Polonia cu serviciul pariuri live superbet, Superbet live a dezvăluit în continuare că va sprijini lansarea punctelor de pariere care lansează o campanie publicitară la nivel naţional, reprezentată de Jerzy Dudek, fostul portar din Polonia şi Liverpool FC.

Analiştii din industrie vor urmări cu atenţie progresul polonez al Superbet live, întrucât reformă fiscală a pieţei din 2016 s-a dovedit prea restrictivă pentru foştii angajaţi de retail, Olympic Entertainment şi Fortuna, care s-au retras de pe piaţă în 2017 cu pariuri live superbet.

Intrarea pe piaţă poloneză face parte din strategia întreprinderii fondatorului Superbet live prin pariuri live superbet, Sacha Dragic, de extindere a casei de pariuri dincolo de piaţă de origine a României.

Știri relevante