Menu

Pariuri live de superclasa pe Superbet

Grupul de pariuri din Romania Superbet live intra pe piata reglementata a jocurilor de noroc din Polonia, in detaliu ca va lua masa la aproximativ 50 de puncte / agentii de pariuri din toata tara pana la sfarsitul anului 2018.

Superbet live, cea mai mare casa de pariuri din Romania si-a asigurat licenta de pariuri cu amanuntul poloneza aprobata in octombrie 2017 si va deveni singura intreprindere de pariuri detinuta in strainatate care concureaza pe piata poloneza.

Actualizand mass-media, Vlad Ardeleanu Director General al Superbet live Romania a detaliat ca casa de pariuri isi va extinde serviciile initial in orasele Varsovia, Katowice, Cracovia, Breslavia, Poznan si Gdansk.

O initiativa corporativa cheie pentru anul 2018 si nu numai, operatiunile poloneze ale Superbet live vor fi lansate de fostul executiv Fortuna Entertainment Aleš Dobeš, recent numit CEO Superbet live Polonia.

Descriind intentia de a deveni un jucator important in Polonia, Superbet live a dezvaluit in continuare ca va sprijini lansarea punctelor de pariere care lanseaza o campanie publicitara la nivel national, reprezentata de Jerzy Dudek, fostul portar din Polonia si Liverpool FC.

Analistii din industrie vor urmari cu atentie progresul polonez al Superbet live, intrucat reforma fiscala a pietei din 2016 s-a dovedit prea restrictiva pentru fostii angajati de retail, Olympic Entertainment si Fortuna, care s-au retras de pe piata in 2017.

Intrarea pe piata poloneza face parte din strategia intreprinderii fondatorului Superbet live, Sacha Dragic, de extindere a casei de pariuri dincolo de piata de origine a Romaniei.

Știri relevante