Menu

Pariuri live elegante la Casa Pariurilor

Pariuri live elegante la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor are o istorie foarte bogata la noi in tara, functionand atat in mediul on line, cat si in cel off line.

Platforma de pariuri live functioneaza destul de bine, informatiile si cotele sunt actualizate rapid, pariurile sunt plasate intr-un interval de timp scurt. Totusi, din pacateoferta live este una destul de modesta, astfel incat un parior care se respecta nu are motive sa joace aici cu regularitate. Mai mult decat atat, nu este oferit un centru de statistici complexes au o fereastra 2D cu desfasurarea meciului, practice, singurele informatii pe care le puteti obtine despre un meci sunt:scorul, minutul si raportul cartonaselor.

Pe de alta parte, chisr surprinzator putem spune, Casa Pariurilor are un serviciu de transmisii live video, lucru cu care unele agentii mult mai consecrate nu se pot lauda. Mai mult decat atat, acest serviciu poate fi accesat in mod gratuity, chiar si daca nu ati efectuat un deposit, iar balanta contului este de 0, 00RON. Singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti pentru a putea accesa serviciul de transmii live este sa aveti deschis un cont stabil si functional la Casa Pariurilor. Nu veti gasi nicio lata agentie de pariuri care sa ofere acces gratuit la streamuri ive in aceste conditii. Totusi, trebuie stiut ca numarul de transmisii live este unul destul de limitat.

In ceea ce priveste aplicatiile pentru mobil, Casa Pariurilor are o aplicatie si pentru IOS, si pentru Android. Acestea pot sa fie descarcate de site-ul agentiei . Tot de pe site se poate afla ca aplicatia ofera peste 40 de sporturi diferite, lucru care pare cam greu de crezut, din moment cep e site-ul full pentru PC apar doar 10 sporturi. Astfel, nici pe departe nu acopera 40 de sporturi, desi, in mod oarecum ciudat, pe aplicatie s-au gasit sporturi care pe versiunea de PC nu apar.

Aplicatia pentru mobil ofera inclusiv posibilitatea de a accesa statistici , istoricul confruntarilor directe si echipele de start de la meciurile care sunt considerate a fi mai interesante. De asemenea, puteti urmari live video meciurile care va intereseaza.

Știri relevante