Menu

Pariuri lucky 15 si yankee facute manual

Daca doriti sa construiti un pariu manual, nu trebuie sa acoperiti toate posibilitatile. Puteti, de exemplu, cu patru selectii sa acoperiti orice treble posibile impreuna cu un numar de 4 ori, adica sa fie cinci pariuri in loc de 11 pariuri cu un yankee (care acopera si duble) sau 15 pariuri cu un norocos 15 (care acopera si simplu).

Un instrument bun care va poate ajuta sa construiti pariuri sau sa decideti intre diferite pachete este Calculatorul de pariuri BetVictor. Acest lucru va permite sa aflati ce va reveni fiecare element indivudal al unui pariu si va permite, de asemenea, sa vedeti efectul unor factori, cum ar fi regula 4, alergatorii nori si caldurile moarte asupra pariurilor.

Este demn de mentionat ca toate pariurile cu acoperire completa pot fi plasate in fiecare directie daca sunt disponibile piete in fiecare directie pentru selectiile dvs. de pariuri. Desigur, daca pariati in fiecare mod, veti dubla numarul de pariuri, un Lucky 15 in fiecare sens este de fapt doua pariuri norocoase 15 si, prin urmare, 30 de pariuri in total. Miza de 1 GBP va costa in total 30 de lire sterline.

Daca sunteti in cautarea unei recomandari pentru unde sa plasati pariuri de genul acesta, atunci nu puteti invinge inventatorul Lucky 15, Betfred. Pentru cursele de cai, in special au cea mai buna alegere si o gama absoluta si au, de asemenea, o valoare cu adevarat bonus si promotii suplimentare de castiguri, care fac ca acesti pariuri sa fie mai valorosi decat cu altii. Faceti clic pentru a citi mai multe despre ofertele Beftred sau norocoase.

Știri relevante