Pariuri multiple online pe sisteme speciale

Acumulatorii sunt, in general, pariuri cu valoare slaba, asa ca profitati de multe oferte posibile, in special de cele care va permit sa combinati asigurarea, bonusurile si pariurile gratuite.

Nu trebuie sa pariati doar pe rezultate clare, puteti paria pe ambele echipe pentru a obtine acumulatori sau pentru a corecta acumulatorii care au cote mult mai mari. Exista si oferte asociate cu acest lucru, consultati articolul nostru de asigurare ACCA. Daca alegeti selectii care credeti ca vor fi jocuri cu punctaj mare, atunci de ce sa nu sprijiniti ambele echipe pentru a marca un acumulator de asigurare ACCA?
De ce sa nu luati in considerare pariurile complete?

Pariurile cu acoperire completa sunt practic pariuri cu acumulatori multiple si acestea va ofera atat de multe optiuni pentru a castiga. Un exemplu ar fi un Lucky 15. Daca plasati un acumulator tipic de 4 ori si o selectie va permite sa faceti jos, pariul dvs. este bust, si chiar daca aveti o asigurare ACCA, veti primi doar miza inapoi.

Un Lucky 15 este un pariu combinat pe 4 selectii constand din 15 pariuri, 4 single-uri, 6 duble, 4 tripluri si 1 acumulator de 4 ori. OK, deci acest pariu este de 15 linii in loc de 1, dar in loc sa faceti un acumulator de 10 GBP 4 ori, puteti face 0,75 £ / linie pe un Lucky 15 pentru aceeasi suma. Ai nevoie de o singura selectie pentru a obtine o intoarcere, iar pe termen lung aceste pariuri pot fi mai sigure decat cele cu fotografii lungi.

Știri relevante