Menu

Pariuri pe goluri combinate cu marcatorul

Este posibil sa merita sa fiti constienti despre pariurile aferente atunci cand vine vorba de pariuri marcante. Pariurile conexe sunt pur si simplu piete legate, deoarece sunt legate, nu le poti combina in mai multe pariuri. De exemplu, nu este posibil sa pariati pe un prim gol si echipa sa castige ca un pariu dublu, deoarece o componenta a primului pariu de gol include probabilitatea crescuta de a castiga echipa sau, intr-adevar, scaderea probabilitatii de a pierde echipa . Acesta este motivul pentru a combina pietele marcatoarelor cu alte piete, cum ar fi rezultatul meciului sau scorul corect, trebuie sa efectuati pariuri speciale, cum ar fi scoruri si wincast-uri.

Pariurile Wincast si Scorecast au sanse mai mici decat ar fi posibil daca ai combina cele doua piete intr-un dublu conventional. Cotele reduse reflecta ajustarea pentru contingenta aferenta (de exemplu, ambele pariuri includ posibilitatea castigarii echipei ca o componenta a pretului cotei). Aceste pariuri pot fi in continuare o valoare uriasa, mai ales cand sansele individuale ale golurilor sunt mici.

Exista mai multe tipuri de pariuri de goluri, altele decat cea mai obisnuita piata a marcatorilor de goluri. In aceasta sectiune puteti vedea diferite tipuri de pariuri disponibile si meritele lor relative.
Primul gol (FGS)

Cel mai obisnuit pariu care poate fi primul gol, dar acest lucru inseamna si ca este cea mai completa piata. Concurenta este potrivita pentru persoanele care vizeaza operatiunile, deoarece rezervarile opereaza marje mai mici si chiar vor rula aceste linii pentru a atrage clientii.

Sansele marcatorului primului gol sunt in general intre 3/1 (pentru un atacant de top) pana la 50/1 (pentru un gol un fundas de sezon) sau mai mult. Evident, sansele de a marca primul sunt mai grele decat cele marcate oricand si puteti vedea asta in pret.

Aceasta este cea mai buna piata de acest tip pentru a obtine oferte si promotii, precum pariuri gratuite potrivite si oferte de returnare a banilor. Daca plasati in mod regulat pariuri cu goluri sensibile (sensul sensibil pentru jucatori care probabil vor marca primul), atunci aceasta piata, combinata cu multitudinea de oferte, poate fi foarte buna. Merita intotdeauna sa verificati site-urile de comparare a cotelor, precum si sa consultati cele mai noi oferte pentru aceasta piata.

Știri relevante