Menu

Pariuri pe jucatorii care marcheaza sau nu marcheaza

Pariuri pe jucatorii care marcheaza sau nu marcheaza

Puteti paria cu usurinta pe nimeni sa nu inscrie in timpul unui meci. Aceasta linie nu este extrem de populara si, in timp ce sansele vor fi destul de decente, este putin probabil sa gasiti o cantitate uriasa de variatie a preturilor, personal nu am vazut niciodata o oferta fara gol. Acest lucru este posibil pentru ca nu este un pariu foarte distractiv care isi doreste sa nu aiba scopuri.

Vedeti si sectiunea de mai jos despre pariuri fara goluri fata de 0-0 – acum este un scenariu in care ati dori sa utilizati aceasta piata.

Acesta reprezinta cel de-al doilea pariu cel mai popular la inceputul unui turneu sau sezon al ligii. Pentru cei mai buni jucatori, sansele pot avea un pret excelent, cu multe rezervari, chiar si ca lider de pierderi, pentru a va primi la bord pentru intregul turneu.

Asteptati pana cu o zi inainte de inceperea ligii sau turneului inainte de a plasa acest pariu pentru a obtine cele mai bune oferte.

Pentru cei mai buni jucatori in forma, acest pariu poate fi o modalitate excelenta de a obtine cote la preturi mai mari daca credeti ca este posibil sa obtina mai mult de unul. Exista doua moduri de a juca acest lucru. In primul rand, puteti paria direct pe un jucator pentru a inscrie doi sau un jucator pentru a inscrie un hat trick, acestea vor avea mari sanse, dar, desigur, daca jucatorul inscrie doar un singur obiectiv, nu primiti o plata.

Alternativa este sa profitati de o oferta, cum ar fi Double Delight / Hattrick Heaven de Betfair. Acest lucru va va oferi dubla / trebila sansele de a paria primul golgheter initial daca jucatorul inscrie doua sau trei. Sansele generale sunt mai mici decat pariurile direct, dar in acest fel castigi in continuare daca jucatorul inscrie doar un singur gol.

Este posibil sa combinati un pariu pe goluri cu orice alt pariu atat timp cat nu sunt legate (a se vedea contingentele aferente de mai sus). Daca pariurile sunt legate, va trebui sa utilizati tipurile speciale de pariu disponibile, cum ar fi punctaj (goluri si punctaje corecte), wincast (golul de gol si rezultatul meciului) sau alte speciale. Acestea au cote mult mai mari decat pariurile cu goluri. Aflati mai multe despre acest lucru in articolul nostru de scoruri si wincast.

Nu este exact cel mai popular dintre pariuri, dar veti gasi acest lucru disponibil cu unele site-uri de pariuri cu adancime mare de piata. Aceasta linie va avea, de obicei, cote foarte slabe, cu siguranta la egalitate, desi poate fi utila pentru anumiti jucatori precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi; pentru aceste tipuri de jucatori, ocazia poate fi chiar mai buna decat cota pentru ei sa inscrie.

Știri relevante