Pariuri posibile pe river si tur la mese Poker Texas Holdem

Regulile de pariuri Texas Holdem – Turnul

Odata ce runda de pariere pe flop se incheie (adica jucatorii care doresc sa vada urmatoarea carte au egalat valoarea oricarui pariu), dealerul pune din nou o carte cu fata in jos din joc urmata de o singura carte cu fata in sus in mijlocul mesei langa cele 3 carti flop (vezi imaginea de mai jos). Odata ce turul a fost repartizat incepe cea de-a treia runda de pariere.

A treia runda de pariere din Limit Hold’em este identica cu runda de pariere flop, cu o singura exceptie: dimensiunea unui pariu pentru aceasta runda si runda finala de pariere este dublata, ceea ce inseamna ca pentru a face un pariu in jocul nostru va costa acum un jucator 50 ¢. In No-Limit Hold’em, un jucator poate paria din nou orice suma de jetoane, atata timp cat este cel putin dublu fata de blind-ul mare sau dublu fata de orice pariu anterior.

Regulile de pariuri Texas Holdem – The River

Presupunand ca mai mult de un jucator ramane fara sa fie pliat pe una dintre strazile anterioare, raul este acum tratat. Tratarea raului este identica cu aceea de a distribui tura cu o carte arsa cu fata in jos urmata de o singura carte cu fata in sus.

Aceasta este strada finala si nu vor mai fi distribuite carti in aceasta mana. Runda finala de pariere este identica cu runda Texas Holdem din tura.

Mai multe reguli Texas Holdem

Raise

Un jucator trebuie fie sa isi declare intentia de a ridica verbal inainte de a face orice actiune, fie sa aduca in joc cantitatea de jetoane egala cu suma totala a maririi lor. Un jucator nu are voie sa plaseze jetoane, sa se intoarca in teancul sau si sa plaseze mai multe jetoane. Acest lucru este cunoscut ca un pariu de tip string.

Cumpararea de jetoane

Numarul minim de jetoane pe care un jucator are voie sa le cumpere inainte de a fi impartit cu prima mana este determinat de regulile interne care guverneaza jocul. De obicei, un minim este de 50-100 de ori mai mare.

Nu exista un numar maxim de jetoane pe care un jucator le poate cumpara in orice moment.

Intr-un joc cash, un jucator poate reincarca sau adauga mai multe jetoane in stiva lor, in orice moment intre maini. Odata ce a inceput o mana, un jucator poate folosi jetoanele pe care le avea in joc doar la inceputul mainii, in timpul acelei maini. Orice jetoane suplimentare nu vor fi „in joc” pana la urmatoarea oferta.

Crezi ca ai ce trebuie pentru a-ti bate adversarii? De ce sa nu va inscrieti la una dintre numeroasele noastre camere de poker online recomandate de mai jos si sa testati apele? Am testat toate site-urile mari de poker si acestea sunt cele pe care le putem recomanda.

Știri relevante