Menu

Pariuri sistem cu si fara baza fixa o sansa in plus

Pariuri sistem cu si fara baza fixa o sansa in plus

Pariuri cu banca – Acesta este un tip de pariu oferit de unii case de pariuri, va permite sa setati una sau mai multe selectii intr-un acumulator pentru a fi „bancherii” dvs. (acestia trebuie sa castige) si apoi va permite sa alegeti cate dintre selectiile ramase. crezi ca va castiga. Acesta este un pachet de pariuri, cum ar fi pariurile cu acoperire completa, iar numarul de selectii setate pentru a castiga defineste cate pariuri trebuie sa efectuati.

Pariul conditionat – un pariu conditionat este un pariu care necesita un set de conditii pentru indeplinirea pariului. Cea mai simpla forma este un ATC-ul care poate sa vina (ATC) sau daca pariati in numerar. In aceasta situatie, puteti paria pe Tottenham si Newcastle pentru a castiga, dar in loc de doua pariuri unice, faceti un pariu ATC. Aici, daca Tottenham castiga miza initiala, este pariat pe Newcastle si invers. Astfel poti castiga de doua ori daca castiga ambele, partea negativa este daca o selectie castiga, iti vei pierde miza.

Pariuri prognoze – Acest tip de pariu prognozeaza ordinea finala a unui set de selectii. Acest lucru este din nou comun in cursele de cai, dar poate fi folosit in majoritatea sporturilor. Exista multe tipuri de pariuri prognozate, un tip obisnuit poate fi acela de a prezice ordinea exacta a spus primilor trei intr-o cursa de cai. Un alt tip de prognoza poate prezice caii care vor termina in primii trei, dar in orice ordine si asa mai departe.

Pariuri raspandite – Aceasta este o forma de pariere ne-fixa. Aici faceti o predictie asupra unui rezultat dat si recompensa pe care o primiti este legata de acuratetea predictiei dvs. In domeniul financiar, acest lucru este logic, pariati sa spuneti valoarea unei monede la un moment dat si veti obtine mai multi bani cu cat este mai aproape predictia. Acest lucru poate fi ceva mai complicat cu sportul si este frecvent mai ales in cazul sporturilor americane precum NFL si baschet.

Pariuri de specialitate – Aceasta nu se pariaza pe oferte speciale, ci mai degraba un tip de pariu special. Exista multe sisteme de pariere in jurul si departe de multe pentru a acoperi aici. Pariurile de specialitate se executa, in general, pe baza unui algoritm sau matrice matematica. Acestea pot fi foarte complicate, dar si destul de distractive odata intelese. Faceti clic aici pentru a citi despre cateva exemple de pariuri speciale, cum ar fi Union Jack.

Calculator de pariuri – Atunci cand plasati un pariu ambalat sau sistem, poate fi dificil sa vedeti dintr-un pachet de pariuri ce va plati fiecare componenta a pariului. Incercati calculatorul de pariuri BetVictor, gratuit de utilizat, fara cont, depozite sau pariuri necesare. Aceasta acopera fiecare tip de pariu pe care il puteti plasa online si chiar va permite sa construiti aproape orice pariu care va place.

Știri relevante