Menu

Pariuri sportive de calitate de la Betano

Pariuri sportive de calitate de la Betano

Plasarea unui pariu la Betano presupune sa accesati site-ul casei de pariuri la sectiunea “sporturi”, apoi alegeti competitia-trebuie sa aiba posibilitatea de a paria live. Apoi, daca vreti sa plasati un pariu 1×2 sau pe total goluri ( sub sau peste 2, 5 ), trebuie doar sa dati click pe cota pronosticului, fie click direct pe meci.

Daca vreti sa plasati un pariu single, aveti 2 variante de a complete miza pariata. Puteti scrie in prima casuta miza pe care vreti sa o jucati, sau puteti scrie profitul care urmeaza s ail castigati daca pariul vostru va iesi castigator. Apoi dati click pe optiunea ‘pariaza acum”, iar biletul va fi plasat.

<a class="wpil_keyword_link " href="https://pariubet.ro/recenzie/betano/" title="Betano" data-wpil-keyword-link="linked">Betano</a> →<a class="wpil_keyword_link " href="https://pariubet.ro/recenzie/betano/" title="Betano" data-wpil-keyword-link="linked">Betano</a> →

 

In ceea ce priveste plasarea unui pariu in acumulator, dupa ce adaugati mai multe pronosticuri, veti avea un bilet ca in forma celui de mai jos. Pentru a juca un bilet multiplu, va trebui sa scrieti miza dorita in dreptul ultimei casute, cea care are ca nume numarul de selectii.

In functie de numarul de meciuri de pe bilet, sunt oferite mai multe sisteme. De exemplu, la un bilet cu 4 meciuri, aveti de ales intre:

-duble-6 combinatii de cate 2 meciuri ( sistem 2/4 ).

-triple-4 combinatii de cate 3 meciuri ( sistem 3/4 ).

-yankee-11 combinatii de cate 6 duble, 4 triple si un pariu multiplu.

De retinut ca miza pe care ati completat-o se va inmulti cu numarul de combinatii pe care le contine respectivul sistem.

In cazul biletelor cu baze, selectiile alese ca baze trebuie sa fie in mod obligatoriu castigatoare ca biletul sa aiba sanse de reusita. Alegeti o baza dand click pe “B-ul”din dreptul respectivului pariu. Apoi selectati sistemul dorit.

Pentru a verifica starea pariurilor plasate, daca sunt sau nu castigatoare, , tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe userul vostru aflat in partea de sus a site-uluisi veti fi redirectionati catre “Contul Meu”. De acolo veti selecta “Istoric Pariuri”pentru a vedea o lista cu toate pariurile pe care le aveti deschise, stabilite sau la care ati utilizat cashout. Este si o optiune simpla de filtrare, cu care puteti cauta bilete jucate intr-un anumit interval de timp.

Știri relevante