Menu

Pariuri sportive de calitate de la Betano

Pariuri sportive de calitate de la Betano

Pariurile se pot face direct pe site la Betano

Plasarea unui pariu la Betano presupune să accesaţi site-ul casei de pariuri la secţiunea “sporturi”, apoi alegeţi competitia-trebuie să aibă posibilitatea de a paria live. Apoi, dacă vreţi să plasaţi un pariu 1×2 sau pe total goluri (sub sau peste 2, 5), trebuie doar să daţi click pe cota pronosticului, fie click direct pe meci.

Dacă vreţi să plasaţi un pariu single, aveţi 2 variante de a complete miza pariată. Puteţi scrie în prima căsuţă miza pe care vreţi să o jucaţi, sau puteţi scrie profitul care urmează s ail câştigaţi dacă pariul vostru va ieşi câştigător. Apoi daţi click pe opţiunea ‘pariaza acum”, iar biletul vă fi plasat.

Betano →Betano →

Se pot face bilete combo pe Betano

În ceea ce priveşte plasarea unui pariu în acumulator, după ce adăugaţi mai multe pronosticuri, veţi avea un bilet că în forma celui de mai jos. Pentru a juca un bilet multiplu, va trebui să scrieţi miza dorită în dreptul ultimei căsuţe, cea care are ca nume numărul de selecţii.

În funcţie de numărul de meciuri de pe bilet, sunt oferite mai multe sisteme. De exemplu, la un bilet cu 4 meciuri, aveţi de ales între:

– Duble-6 combinaţii de câte 2 meciuri (sistem 2/4).

– Triple-4 combinaţii de câte 3 meciuri (sistem 3/4).

– Yankee-11 combinaţii de câte 6 duble, 4 triple şi un pariu multiplu.

De reţinut că miza pe care aţi completat-o se va înmulţi cu numărul de combinaţii pe care le conţine respectivul sistem.

În cazul biletelor cu baze, selecţiile alese ca baze trebuie să fie în mod obligatoriu câştigătoare că biletul să aibă şanse de reuşită. Alegeţi o bază dând click pe “B-ul” din dreptul respectivului pariu. Apoi selectaţi sistemul dorit.

Pentru a verifica starea pariurilor plasate, dacă sunt sau nu câştigătoare, tot ce trebuie să faceţi este să daţi click pe uşerul vostru aflat în partea de sus a site-uluisi veţi fi redirecţionaţi către “Contul Meu”. De acolo veţi selecta “Istoric Pariuri” pentru a vedea o listă cu toate pariurile pe care le aveţi deschise, stabilite sau la care aţi utilizat cashout. Este şi o opţiune simplă de filtrare, cu care puteţi căuta bilete jucate într-un anumit interval de timp.

Știri relevante