Menu

Pariuri sportive de la Casa Pariurilor

Pariuri sportive de la Casa Pariurilor

Spre deosebire de alte agentii, Casa Pariurilor ofera o miza minima destul de ridicata ( aproximativ 2 RON ), cu toate ca o astfel de miza este posibil de plasat pe un bilet de tip sistem-ceea ce reprezinta un avantaj. Plaja de pariere se rezuma la aproape 15 sporturi, cel mai bine fiind reprezentat fotbalul, cu circa 850 de evenimente, apoi baschetul, cu in jur de 80 de evenimente si sporturile cu motor-73 de evenimente. Valoarea cotelor este si ea destul de mica, din aceasta cauza Casa Pariurilor situandu-se pe un loc jos in privinta pay-out-ului. Optiunile per partida, indifferent de sportul ales, nu depaseste mai mult de 50-60 de optiuni .

Si in cazul pariurilor live situatia este asemanatoare, adica vorbim despre acelasi nivel scazut al disponibilitatii de pariere in legatura cu evenimentele, fiind un singur avantaj, si anume ca se poate schimba modalitatea de vizualizare live, calendar sau multi-view ale desfasurarii evenimentelor. Un lucru pozitiv ar fi ca, cotele se modifica foarte repede, in functie de evolutia evenimentului pe care s-a pariat sau sectiunea de transmisiuni live este de buna calitate in ceea ce priveste calitatea imaginii si a sunetului.

Se poate paria live pe optiunile clasice;”sub/peste”, ”1×2”, ”pariu sansa”, ”rezultat final”, ”total goluri”, ”cine castiga restul meciului”, acestea fiind de altfel singurele posibilitati pe care le aveti daca vreti sa pariati live. Plaja pe care puteti sa pariati nu este chiar atat de variata, asa cum este la alte case de pariuri, acest lucru facand din “Casa Pariurilor Live”o sectiune usor sterile atunci cand vine vorba despre posibilitatile de plasare a pariurilor live.

Pentru pariurilor sportive, Casa Pariurilor ofera un bonus de 100 % pana la limita de 200 de RON. Acest bonus poate sa fie rulat o singura data, nefiind stabilita o cota minima ce ar trebui sa fie indeplinita ca si conditie de rulare.

Un alt dezavantaj ar fi faptul ca pietele de pariere nu ofera la fel de multe combinatii, ca si late agentii on line.

Știri relevante