Menu

Pariuri sportive legale de la Efbet

Pariuri sportive legale de la Efbet

Efbet are toate serviciile oferite legale

Este un operator de pariuri care îşi are originile în Bulgaria, fiind de fapt primul operator de pariuri licenţiat în acea ţară. Este considerată a fi una dintre cele mai bune case de pariuri din Bulgarai.

În ceea ce priveşte interfaţă, aceasta este una asemănătoare cu cea de la Bet365. Viteza de încărcare este una decentă, iar ofertă cuprinde, pe lângă pariuri sportive şi jocuri de casino şi alte servicii, cum ar fi Pariuri virtuale şi Lucky 6.

În legătură cu oferta, sunt oferite pariuri pe aproximativ 25 de sporturi, ceea ce este foarte bine. Totuşi, sunt anumite lucruri oarecum caudate, în sensul că la meciuri importante nu s-au găsit pariuri pe total goluri, dar s-au găsit pariuri care ţin 100 % de noroc, cum ar fi de exemplu “câte out-uri vor fi în primele 10 minute”. Cotele nu sunt nici ele dintre cele mai extraordinare, dar depinde şi de ce pariezi.

La capitolul live Efbet are de lucrat

Oferta live este mai slabă decât cea a operatorilor de top, la care de regula sunt cam 4o şi ceva de evenimente live, în timp ce la Efbet sunt undeva la 28. Pe de altă parte, însă, sunt case de pariuri licenţiate care au o ofertă de pariuri live mult mai slabe decât cea a celor de la Efbet.

Există şi un serviciu de live streaming, lucru cu care puţini operatori licenţiate se pot lăuda.

Clienţii noi pot încasa un bonus pentru prima depunere de până la 500 RON, însă pentru acest bonus este necesar un deposit de 1800 RON. Trebuie mai întâi depuşi 900 RON, pentru a beneficia de 225 RON bonus. Apoi trebuie finalizat procesul de verificare, apoi efectuarea unui nou deposit de 900 RON, pentru a primi diferenţa de 275 RON. Banii bonus sunt creditaţi sub forma de FREBET şi trebuie utilizaţi în maxim 10 zile, iar întreaga suma trebuie rulată de 3 ori pe cote de minim 1, 50 în decurs de maxim 30 de zile.

Stafful Efbet poate fi contactat atât prin live chat, cât şi telephonic, ceea ce constituie un plus.

Știri relevante