Pariuri sportive legale de la Efbet

 Este un operator de pariuri care isi are originile in Bulgaria , fiind de fapt primul operator de pariuri licentiat in acea tara. Este considerata a fi una dintre cele mai bune case de pariuri din Bulgarai.

In ceea ce priveste interfata, aceasta este una asemanatoare cu cea de la Bet365. Viteza de incarcare este una decenta, iar oferta cuprinde, pe langa pariuri sportive si jocuri de casino si alte servicii, cum ar fi Pariuri virtuale si Lucky 6.

In legatura cu oferta, sunt oferite pariuri pe aproximativ 25 de sporturi, ceea ce este foarte bine. Totusi, sunt anumite lucruri oarecum caudate, in sensul ca la meciuri importante nu s-au gasit pariuri pe total goluri, dar s-au gasit pariuri care tin 100 % de noroc, cum ar fi de exemplu “cate out-uri vor fi in primele 10 minute”. Cotele nu sunt nici ele dintre cele mai extraordinare, dar depinde si de ce pariezi.

Oferta live este mai slaba decat cea a operatorilor de top, la care de regula sunt cam 4o si ceva de evenimente live, in timp ce la Efbet sunt undeva la 28. Pe de alta parte, insa, sunt case de pariuri licentiate care au o oferta de pariuri live mult mai slabe decat cea a celor de la Efbet.

Exista si un serviciu de live streaming , lucru cu care putini operatori licentiate se pot lauda.

Clientii noi pot incasa un bonus pentru prima depunere de pana la 500 RON, insa pentru acest bonus este necesar un deposit de 1800 RON. Trebuie mai intai depusi 900 RON, pentru a beneficia de 225 RON bonus. Apoi trebuie finalizat procesul de verificare, apoi efectuarea unui nou deposit de 900 RON, pentru a primi diferenta de 275 RON. Banii bonus sunt creditati sub forma de FREBET si trebuie utilizati in maxim 10 zile , iar intreaga suma trebuie rulata de 3 ori pe cote de minim 1, 50 in decurs de maxim 30 de zile.

Stafful Efbet poate fi contactat atat prin live chat, cat si telephonic, ceea ce constituie un plus.

Știri relevante