Menu

Pariuri sportive pe jucatori mai putin cunoscuti

Pariuri sportive pe jucatori mai putin cunoscuti

Nu tocmai cel mai popular dintre pariuri, dar veti gasi acest lucru disponibil cu unele site-uri de pariuri cu adancime mare de piata. Aceasta linie va avea, de obicei, cote foarte slabe, cu siguranta la egalitate, desi poate fi utila pentru anumiti jucatori precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi; pentru aceste tipuri de jucatori, ocazia poate fi chiar mai buna decat cota pentru ei sa inscrie.

Daca rezerva dvs. nu ofera aceasta piata, contactati-i si intrebati-i, de obicei, va vor oferi cote, desi poate nu sunt foarte competitive.

Un pariu pe fiecare sens este o modalitate excelenta de a ramane in joc si un pariu foarte util pentru jucatorii cu cote mai lungi. Fiecare pariu are doua linii, prima este un pariu castigat plasat pe un jucator pentru a inscrie primul, al doilea este un pariu pe loc care va fi platit daca jucatorul inscrie al doilea (sau al treilea etc.), in functie de numarul de locuri ). Acesta este acelasi principiu ca pariul pe un cal sau orice alta piata in fiecare mod, a se vedea exemplele de mai jos.

Daca sustineti un FGS in fiecare directie, de obicei veti obtine in jur de 1/3 la 1/4 sansele pentru fiecare componenta. In acest fel, daca jucatorul inscrie pe locul doi in loc de primul, tot castigi locul pariu. Daca jucatorul inscrie prima data castigi ambele parti ale pariului. In acest exemplu, inapoi un jucator sa inscrie primul la 10/1 la 10 GBP in fiecare sens, se aplica urmatoarele plati, presupunand ¼ cote in fiecare fel:

Jucatorul inregistreaza primul – ramburs de 100 GBP pentru partea castigata a pariului (+ 10 GBP inapoi) si rambursare de 25 GBP pe locul partii (+ miza). Plata totala, inclusiv miza 145 de lire sterline dintr-un pariu de 20 GBP. Jucatorul inregistreaza al doilea – Fara plata pentru componenta castigatoare, astfel incat sa pierdeti miza de 10 GBP. Plata de 25 de lire sterline pe fiecare drum pariat, iar miza de 10 GBP inapoi, 35 de lire sterline. Aceasta este o suma de 35 de lire sterline dintr-un pariu de 20 de lire sterline.

Alternativa la fiecare mod de a paria este sa dai inapoi un marcator oricand. In exemplul de mai sus, un jucator cu cote tipice FGS de 10/1 va avea oricand cote in jur de 7/2. Daca ar trebui sa va aruncati pachetul de 20 de lire sterline in aceasta privinta, veti primi inapoi 70 de lire sterline si 20 de lire sterline inapoi, in total 90 de lire sterline, indiferent cand va inscrie jucatorul.

Știri relevante