Menu

Pariuri sportive pe primul si ultimul marcator

Pariuri sportive pe primul si ultimul marcator

Daca rezervarea dvs. nu ofera aceasta piata, contactati-i si intrebati-i, de obicei, va vor oferi cote, desi poate nu sunt foarte competitive.

Un pariu pe fiecare sens este o modalitate excelenta de a ramane in joc si un pariu foarte util pentru jucatorii cu cote mai lungi. Fiecare pariu are doua linii, prima este un pariu castigat plasat pe un jucator pentru a inscrie primul, al doilea este un pariu loc care va fi platit daca jucatorul inscrie al doilea (sau al treilea etc.), in functie de numarul de locuri ). Acesta este acelasi principiu ca pariul pe un cal sau orice alta piata in fiecare mod, a se vedea exemplele de mai jos.

Daca sustineti un FGS in fiecare directie, de obicei, veti obtine in jur de 1/3 la 1/4 sansele pentru fiecare componenta. In acest fel, daca jucatorul inscrie al doilea, in loc de primul, castigati inca locul pariu. Daca jucatorul inscrie prima data castigi ambele parti ale pariului. In acest exemplu, inapoi un jucator sa inscrie primul la 10/1 la 10 GBP in fiecare sens, se aplica urmatoarele plati, presupunand ¼ cote fiecare mod

Jucatorul marcheaza primul – rambursarea a 100 GBP pentru partea castigata a pariului (+ 10 GBP inapoi) si rambursarea a 25 GBP pe locul partii (+ miza). Plata totala, inclusiv miza 145 de lire sterline dintr-un pariu de 20 GBP.

Jucatorul inregistreaza al doilea – Fara plata pentru componenta castigatoare, astfel incat sa pierdeti miza de 10 GBP 25 de lire sterline pentru fiecare pariu pariat, iar miza de 10 GBP inapoi, 35 de lire sterline. Aceasta este o suma de 35 de lire sterline dintr-un pariu de 20 de lire sterline.

Alternativa la fiecare mod de a paria este sa dai inapoi oricand un marcator. In exemplul de mai sus, un jucator cu cote tipice FGS de 10/1 va avea oricand cote in jur de 7/2. Daca ar trebui sa va aruncati miza de 20 de lire sterline in acest sens, veti primi inapoi 70 de lire sterline si 20 de lire sterline inapoi, in total 90 de lire sterline, indiferent cand va inscrie jucatorul.

Obiectivele proprii nu se aplica, in general, pariurilor pe goluri. Aceasta inseamna ca, de exemplu, ai dat un prim gol si primul obiectiv este un obiectiv propriu, atunci acesta este urmatorul gol al jocului care este clasat ca primul din punct de vedere al pariului. In schimb, acest lucru inseamna, de asemenea, daca inapoi un jucator sa inscrie si acesta inscrie un obiectiv propriu, nu veti fi achitat. Merita sa verificati termenii mai intai la casa de pariuri.

Știri relevante