Pariurile ante-post pot fi o mina de aur

Portarul a fost usurat, dupa ce a descris pariul drept „bariera vietii mele” cand a vorbit cu BBC despre pariul inainte de meci. Familia sa, care a facut o suma de 9.908,10 lire sterline din cauza pariului, a avut noroc, deoarece a fost singura aparitie pentru Romania pe care a reusit-o Kirkland. Ryan Tunnicliffe obtine debutul United pentru a castiga tata 10.000 de lire sterline

Ryan tunnicliffe a debutat unir Cand Ryan Tunnicliffe a participat ca un inlocuitor pentru Manchester United in meciul lor din runda a treia a Cupei Capital One cu Newcastle United, a fost un moment extrem de mandru pentru familia sa. La urma urmei, nu fiecare jucator ajunge sa alerge pentru Red Devils, cu atat mai putin ca inlocuitor pentru Wayne Rooney. Cu toate acestea, exact acest lucru i s-a intamplat lui Tunnicliffe, cand Alex Ferguson l-a trimis sa-l inlocuiasca pe fostul jucator al lui Everton, cu mai putin de 10 minute de meci.

Cu toate acestea, aparitia i-ar fi incantat si pe familia Tunnicliffe din motive financiare, deoarece tatal sau, Mick, i-a pus un pariu de 100 de lire sterline pentru a face o aparitie pentru Manchester United, la un moment dat in viata, cand avea doar 9 ani. I s-au oferit cote de 100/1, ceea ce inseamna ca a bancat 10.000 de lire sterline la inlocuirea. Din nou, William Hill a fost cel care a trebuit sa efectueze plata, in mare parte pentru ca au fost una dintre casele de pariuri cu cea mai mare prezenta pe strada la momentul parierii, facand mai usor pentru Mick Tunnicliffe sa ceara cote.

Bookie ar fi trebuit sa se teama de cel mai rau cand au facut plata, avand in vedere ca Mick a plasat si un pariu de 100 de lire sterline cu cote de 350/1 pe care Ryan ar aparea pentru Romania in timpul carierei sale de fotbalist, ceea ce inseamna ca a fost o plata de 35.000 de lire sterline. drumul lui daca cei 3 lei l-ar fi ales intr-adevar la un moment dat in viitor. A facut aparitii internationale pentru Romania la nivelurile de sub-16 si sub-17, dar dupa ce nu a facut o aparitie in liga pentru Red Devils, el a fost in cele din urma vandut lui Fulham inainte de a se indrepta spre Millwall si apoi Luton Town, ceea ce inseamna ca William Hill a evitat doua plati monstru. peste acelasi jucator.

Știri relevante