Menu

Pariurile complexe o noua sursa de castig

Unii multipli sau acumulatori ofera cote fixe pentru un numar dat de selectii, indiferent de cotele reale cumulate. De exemplu, sansele fixe 6/1 pentru Arsenal, Corinthians Paulista, Chelsea si Liverpool sa castige, iar sansele reale sa spunem 5/1. Acest lucru poate functiona atat in ​​favoarea ta, cat si in conturile tale, astfel incat sa calculezi adevaratele sanse ale selectiilor tale inainte de a decide daca merita sa iei un acumulator de cote fixe.

Pariurile Acca sunt adesea considerate ca fiind o valoare slaba pentru bani datorita marjelor mari de case de pariuri. Cu toate aceste pariuri avem o relatie de dragoste si, in ciuda valorii slabe, aceasta reprezinta in continuare cel mai popular pariu cu miza scazuta din Marea Britanie. Cititi despre pariurile pe acumulatori, despre modalitatile de pariere si strategiile de pariere din articolul nostru.

Sisteme de pariuri In zilele trecute de tipuri mai complicate de pariuri, cum ar fi acoperirea completa, pariurile prognozate si raspandite au fost rezerva celor putini din cunostinta. Acesti jucatori si-au pariat in principal pariurile intr-un magazin si aceste tipuri de pariuri erau de obicei limitate la cursele de cai. Un efect major al rezervarii online a fost acela de a deschide aceste sisteme de pariuri catre o gama de sporturi diferite si, in cele din urma, la o rasa diversa de pariori.

Pariurile cu acoperire completa si alte tipuri de pariuri pot avea o structura de denumire foarte diversificata care poate inlatura unii indicatori. Pariurile Lucky 15, Heinz, etc. Nu este de ce sa va fie frica cu aceste tipuri de pariuri, multe sunt acumulatori multipli efectiv. Articolele din aceasta sectiune descompun aceste tipuri de pariuri pentru a va ajuta in timp ce punterul intelege formatul si in cele din urma decide daca aceste tipuri de pariuri sunt pentru dvs.

Pariuri pentru Handicap – Aceste pariuri ofera un avantaj sau dezavantaj unui concurent. Aceasta este adesea folosita pentru egalizarea sanselor in evenimentele in care exista favorite favorite. Un Handicap poate fi fizic, cum ar fi greutati pe un cal in cursa de handicap sau virtual, cum ar fi aplicarea unui avantaj de gol unei echipe de fotbal inainte de meci.

Pariuri complete de acoperire – Acest tip de pariu este o combinatie de mai multe pariuri care va ofera mai multe posibilitati de a castiga dintr-un anumit numar de selectii. De exemplu, un Yankee este un pariu de acoperire complet cu patru selectii. Acesta consta de fapt din 11 pariuri formate dintr-un acumulator de 4 ori, 4 pariuri treble si 6 duble. In pariurile complete, doar doua selectii au nevoie de castig pentru a obtine un randament.

Știri relevante