Menu

Pariurile cu strategia dublelor bazate pe golurile marcate

Pariurile cu strategia dublelor bazate pe golurile marcate

Se inceperea cu a 2 meciuri de fotbal in care, bazandu-va pe forma si pe rezultatele recente, credeti ca este o buna sansa de a se marca un numar de goluri. Va uitati dupa meciuri cu favorite clare. Apoi, cautati meciuri in care echipa favorite are un record pozitiv in ceea ce priveste numarul de goluri primate.

Astfel,cu aceste 2 meciuri, plasati 4 pariuri duble separate, dupa cum urmeaza:

-echipa gazda din primul meci / echipa gazda din meciul 2-ambele echipe sa inscribe 3 sau mai multe goluri.

-echipa gazda din meciul 1 / echipa oaspete din meciul 2-ambele echipe sa marcheze 3 sau mai multe goluri.

-echipa oaspete din meciul 1 / echipa gazda din meciul 2-ambele echipe sa marcheze 3 sau mai multe goluri.

-echipa oaspete din meciul 1 / echipa oaspete din meciul 2 –ambele echipe sa marcheze 3 sau mai multe goluri.

Folosind aceasta metoda, puteti castiga cu regularitate.De obicei, pariurile castigatoare vin din partea celor 2 favorite care marcheaza 3 sau mai multe goluri. Dar, pot sa fie pariuri castigatoare si pe meciurile in care o echipa favorite si una care nu era favorite, au marcat 3 sau mai multe goluri.

Pariurile single cu mize mari. Aceasta strategie se bazeaza pe handicapul Asiatic si se foloseste la parierea pe un singur meci.

Se spune ca cea mai buna strategie pentru pariuri este sa fii foarte bine informat despre un meci sa plasati un singur pariu pe biletul de pariuri si cu o miza foarte buna.

De exemplu, pariind 1000 de euro pe meci bun pentru a face un profit de 300-400 de euro este un pic riscant, dar daca va puteti imagina ca puteti paria 100 de euro si sa aveti profit de 400 de euro, poate ca ar trebui sa va ganditi din nou.Astfel, cea mai buna strategie este sa fiti foarte bine informati, pariati pe un singur meci cu o miza mare- dar ganditi-va de 2 ori inainte.

Strategia selectarii meciurilor despre care aveti cele mai bune informatii. Se incepe cu o balanta de 100 de lire, de exemplu, si alegeti 4 zile ale saptamanii, in care se joaca cele mai multe meciuri si notati pe hartie acele zile.

Sa zicem, de exemplu, ca alegeti ziua de Duminica. Studiati lista de meciuri si alegeti din ea cele mai cunoscute 6 ligi si le scrieti in ordinea in care le cunoasteti cel mai bine.

Dupa, alegeti din aceste ligi 1-2 meciuri care vi se par cele mai interesante si veti ajunge la un numar de 10 meciuri despre care aveti cele mai bune informatii.

Din aceste meciuri, alegeti 3, dar intotdeauna 3, meciurile in care aveti cea mai mare incredere si pariati 16% din depozitul pe care il aveti. Daca pierdet, pariati apoi 24% si asa mai departe.

Pana acum, metoda s-a dovedit a fi foarte profitabila.

Știri relevante